Follow:

Botanical Flow Champs de Provence dag en nachtcrème

2020-Botanical-Care8a Sinds er de Action winkel in Sterrenburg staat, kom ik regelmatig daar rondsnuffelen. Toen kocht ik vaak make-up spullen en knutselspullen en natuurlijk naar andere dingen kijken. Last zie ik meer gezichtsverzorging producten staan. Maar toch kocht ik niet gelijk. Door nieuwsgierigheid en graag nieuw dingen uitproberen, heb ik toch aantal gezichtsverzorging producten gekocht o.a. Eliza Jones Laboratories, Botanical Flow Champs de Provence dag en nachtcrème. Vandaag blog ik over deze crème. Lees je mee?

2020-Botanical-Care8aa Botanical Flow merk is onbekend voor mij en dus daarom graag wil ik van dit merk zelf ervaren. De crème zit in glazen pot met houtachtig look deksel. Er lag nog beschermingfolie wanneer je je de pot openmaakt. De crème bestaat maar liefst 95% uit natuurlijke ingrediënten en bevat onder andere Medicinale hennepolie, Sheabutter, Salie extract, Goji bes en Betaine.

De crème heeft fijne textuur, een luchtige creme met een gelachtige textuur daardoor zeer geschikt voor de zomer. Ik heb hem op vakantie meegenomen. Wat ik fijn vind dat deze crème is voor dag en nacht gebruiken. Handig voor onderweg en of op vakantie. De creme smeert makkelijk en trekt goed in de huid. Het geeft een fris en verzorgd gevoel. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan. Er is een beetje parfum aan toegevoegd maar niet overheersend. 2020-Botanical-Care8aaa Ik vind het een hele fijne crème en je kunt lekker royaal op je gezicht smeren. Deze dag-en nachtcrème is geschikt voor de droge en gevoelige huid, bevat geen parabenen of siliconen. Ik kocht deze crème bij de Action, het kost minder dan €3,00

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like