Follow:

My week in pictures 363

15feb2020-MYIP-aVandaag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Wil je meelezen? Klik dan snel verder

Maandag 10 feb

10feb2020-MYIPVorig jaar heb ik deze creme gekocht en ik smeer hem dagelijks zodat de wallen onzichtbaar maar niet echt werk maar soms wel. Bij mij moet meerdere lagen aanbrengen. Twee parfum vorig jaar gekocht. Even loop hand naaien zodat op kapstok kan hangen. Handig! Waarom sommige jassen hebben geen dat ding om op te hangen.

Dinsdag 11 feb

11feb2020-MYIPAliexpresss pakket binnen maar ik ga niet video maken, wel zie je in de vlog voorbij komen. Hagels

Woensdag 12 feb

12feb2020-MYIPLangs kruidvat

Donderdag 13 feb

13feb2020-MYIP-aKoffer vol met postzelges, vlog
Deze mini batterij nodig maar nog nergens te vinden in de winkel
Aliexpress pakket met daarin wit garen
Naar het centrum om bigshoppertas op te halen met daarin vol …

stoffen en er zijn aantal leuke dingen tussen. De rest heb ik in kleding container doen.

Vrijdag 14 feb

14feb2020-MYIPBij zeeman heb ik nog aantal dingen gescord in de sale. love sale

Zaterdag 15 feb

15feb2020-MYIPEindelijk kan ik zaterdag naar andere plek en samen met mijn man gingen wij naar wielwijk. Daar zijn er toko yvon en Turkse winkel. Bij Turkse winkel zie ik beauty producten. Volgende keer ga ik aantal kopen. Ik ben benieuwd, alleen ik snap de taal niet.

Zondag 16 feb

16feb2020-MYIPZondag relax dag (gamen) maar voor mij niet want ik wasmachine draaien, nieuw dekbed, laptopen en nagel lakken en ik zie dat de nagellak kast moet opgeruimd worden. Zakken vol met troepen weg doen. Even mijn gezicht verwennen.

Liefs,
Dhini

 

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like