Follow:

My week in pictures 365

29-MYi-P29aaaa

Vandaag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Wil je meelezen? Klik dan snel verder

Maandag 24feb

24-MYi-P24a
Het was ruimte voldoende qua de tijd. Ik was bang dat te laat komen.
24-MYi-P24aa
Klaar voor weg. De matras ligt weer in zijn bed. unboxing jouwbox editie8 en gelijk proef filmpje gemaakt. Wat een slecht weer maar gelukkig was ik weer al thuis. De glas is kapot.

Dinsdag 25feb

25-MYi-P25a
Kijk nou…prachtig die bloemen.
25-MYi-P25aa
Lunch eerst voordat naar de action en naar de fiets kijken..kijken. Alleen de broodje is helaas koud (Ik hou van warm broodje). Ook kijken naar de tweedehands fiets, je weet maar nooit er is mooie fiets vinden met goedkope prijs maar helaas de prijs is bijna dezelfde net als de nieuwe fiets.

Woensdag 26feb

26-MYi-P26a
Sneeuw/ijs!

26-MYi-P26aa
Ik heb cargo broek nodig. Handig al die zakjes. Bezig met zijn postzegels. VVV kaart ga ik aan een parfum besteden. Ik heb voor een parfum van Moschino gekozen. Niet fijn dat de zool iedere keer los, dan maar zonder.

Donderdag 27feb

27-MYi-P27a
Nichtje L bij ons spelen en blij dat naar buiten. Wij gingen naar Lidl om aqua mini kaart in te ruilen maar helaas die is op. Dan maar even langs kruidvat voor vloiebare lenzen om slijm te maken. Djess is te zin op TV rijnmond. Fruit is klaar voor morgen

Vrijdag 28feb

28-MYi-P28a
Eindelijk gingen naar NEMO museum.
28-MYi-P28aa
Aaah kapot! Wij gingen met de trein naar Amsterdam, naar NEMO museum

Zaterdag 29feb

29-MYi-P29a
Eindelijk zijn wij met drieën op zaterdag.
29-MYi-P29aaLove mijn nieuw ketting van Finaste. Naar kringloop, alleen zie ik nu de prijzen zijn omhoog, jammer! Lunch patat bij verhage en dan naar de fiets winkel kijken, daar verkoop alleen elektrische fiets

29-MYi-P29aaa
Nieuw douche shower. Bij oma en oma puzzel afmaken. Naar Stereenwacht voor duizenden keer 😀
29-MYi-P29aaaa
Prachtig, gemaakt met mobile via teleskoop op sterrenwacht

Zondag 1maart

2020-MWi-P1a
Wandeling
2020-MWi-P1aa
Opgemaakt producten. Refashion de broek

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like