Follow:

Dagje uit : NEMO Science Museum in Amsterdam

2020-NEMOmuseum27a
Voorjaarsvakantie dit jaar bleef Djess gewoon thuis. Maar op vrijdag gingen wij voor de eerste keer naar NEMO Science Museum in Amsterdam. En hoe was dat? Kijk maar deze blogpost verder

Met de trein gingen wij naar NEMO museum. Ik heb zelf eigen OV-kaart, mijn man en Djess heeft al zelf uitgeprint treintickets maar bij de check in de statsiun hier in de buurt, werkt het niet ook in het central statsiun Dordrecht. Dit had ik ook meegemaakt toen ik naar I love Beauty event in Utrecht. Ik was toen paniek hoe moest ik eruit. Goed nu ga ik verder met NEMO museum.

2020-NEMOmuseum27aa Toen wij daar binnenkwamen. Wij waren niet de enige en het was best druk en wij zijn bij de eerste verdieping begonnen. Er zijn zo veel dingen om uit te proberen. Voordat naar de tweede verdieping gingen wij pauze, fijn dat er ruimte om even bij te komen. 2020-NEMOmuseum27aaa Daarna verder wij wat dingen hier en daar uit te proberen, kijken, aanraken en wat iets doen. Het blijkt er nog verdieping. Als wij van te voren wisten, het is toch beter eerst naar de bovenste verdieping. Van te voren hebben wij niet naar de NEMO museum even rondkijken. Misschien toch moesten wij dat eerst doen, vooral ik…van toren de informatie op de website bekijken zodat ik weet welke de beste is als eerste. 2020-NEMOmuseum27aaaaa 2020-NEMOmuseum27aaaa 2020-NEMOmuseum27aaaaaa 2020-NEMOmuseum27aaaaaaa 2020-NEMOmuseum27aaaaaaaa Anders bleven wij niet zo lang op de eerste verdieping want er zijn zo veel dingen te zien, te doen op de boven verdiepingen. Een dagje is niet genoeg. Maar wij hebben met plezier NEMO museum bezocht. Het was geslaagd dag.

Voordat naar buiten, even langs souvenir winkel. Er zijn leuke dingen daar en Djess heeft natuurlijk wat gekocht als souvenir. Dan voordat naar huis even naar Dam Amsterdam maar het was slecht weer dus snel liepen wij richting station, snel naar huis. Brrr was koud en nat.

Vlog NEMO Museum


Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like