Follow:

My week in pictures 367

2020-MWi-P13aaa Vandaag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Wil je meelezen? Klik dan snel verder

Maandag, 9 maart

2020-MWi-P9a De achterwiel van mijn fiets is leeg elke dag. Ik moet dus iedere keer even pompen voordat ik gebruik maar deze dag de slang van de pomp is los, gelukkig is er andere pomp. Thanks God! De kraan is kapot. De batterij is bijna leeg dus even opladen maar wilde niet opgeladen. Het blijkt de kabel is niet goed..grrr.! 2020-MWi-P9aa Naar Action. Even eten halen, honger! Grote ramen love it, leeg huis, zonde! 2020-MWi-P9aaa Motregen en harde waaien. Action aankopen. Ik heb weer gewonnen, spelletje.

Dinsdag, 10 maart

2020-MWi-P10a fietspompen. Beide merken ken ik niet. Ken je wel? 2020-MWi-P10aa Pakketje binnen. Dank u wel! De slang met tape maar het werkt niet goed.

Woensdag, 11 maart

2020-MWi-P11 Slang kopen maar het past niet dus terug brengen naar de winkel. Dus voorlopig zonder kop.

Donderdag, 12 maart

2020-MWi-P12a Voorlopig zal niet veranderen maar elke keer vergeten en spat de water hard uit. Maar nu al gewend..voorzichtig doen. Eindelijk de zon, zonnebril aan dat betekent mijn wallen verstoppen achter de zonnebril. Even route bestuderen, anders wordt ik laat aankomen voor morgen. 2020-MWi-P12aa Toch maar even naar de kringloop maar ik heb niks gekocht. Ik wil deze kleine strijkplank kopen, alleen kan ik niet mee met de fiets. Heerlijk weertje

Vrijdag, 13 maart

2020-MWi-P13a DIY zoals ik elk jaar doet maar dit jaar ben ik heel erg laat. Snel naar het centrum om lompia velletje te kopen. Geen markt dus best rustig. Even langs Vanille maar niks gekocht. 2020-MWi-P13aa Ik zag deze winkel DTH , tweedehands winkel en toen zag ik deze. Volgens hun dit is voor eieren maar voor mij deze is speelgoed. Eindelijk heb ik deze gevonden, eentje gekocht.

Zaterdag, 14 maart

2020-MWi-P14 Hij is blij met zijn tshirt met daarop NASA logo en LEGO. Mijn haar verven. 13 dingen uitzoeken voor challenge

Zondag, 15 maart

2020-MWi-P15 Loempia maken voor vanmiddag en morgen voor traktatie op school. Slinger ophangen. Na gewassen de kleur is wazig dus even snel opnieuw met waterproof pen tekenen.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like