Follow:

My week in Pictures 377

<2020-MWi-P24
Vandaag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Wil je meelezen? Klik dan verder

maandag, 18may2020

2020-MWi-P18
Klaar om weer naar school te gaan. Grote tennis tas. Een adres zoeken. Eigenlijk makkelijk maar dankzij google route wordt het niet makkelijk voor mij en geen internet ook nog mijn mobiele. Rolgordijn al geplakt, nog gordijnen nodig.

dinsdag, 19may2020

2020-MWi-P19
Heerlijk die groene bomen, planten en bloemen. Naar kleine kringloop. Deze schilderij en marmer gezien. Leuk maar niet meegenomen. Toch heb ik andere dingen gekocht. Rode stof als gordijn en door de zonlicht wordt de kamer pink kleur, felle pink..zeer ogen krijg. Toch snel andere stof gebruik

woensdag, 20may2020

2020-MWi-P20a
Weer naar school. In de zomer moet ik deze deo gebruiken. Love klaproos. Even deze zwarte stof naast elkaar naaien voor gordijnen. Gratis tweedehands kleren al gewassen, tijd voor strijken dan kan ik ze passen. Gordijnen klaar maat te kort. Pakketje binnen. De inhoud van het pakketje. Superleuk!
2020-MWi-P20aa
Video opnemen van deze gratis tweedehands kleding.

donderdag, 21may2020

2020-MWi-P21
Deze spullen weg. En ik plaats in de FB weggeefhoek. Deze behang heb ik via FB maar toch niet gebruik dus ook weg. Djess en nieuw tijdschift

vrijdag, 22may2020

2020-MWi-P22

zaterdag, 23may2020

2020-MWi-P23
De eerste die reageer, krijg alle eerste toegang dus hij mag ze hebben. Klaar om op te halen. Irritant die soms geen verbinding, misschien te maken met netflix beneden ofzo.

zondag, 24may2020

2020-MWi-P24a
Gisteren nog geen en vandaag wel..zo heel blij om te zien. Haarband gemaakt voor 6 jarige meisje. Hopelijk ze blij mee. Wandeling met Djess en
2020-MWi-P24aa
Ik heb aantal bloemen geplukt. Weer blij dat hij weer gamen. Gratis kleding halen en dan verder naar de kwantum voor gordijnen maar toch niks gekocht. Langs leen bakker, ook niks gekocht. Langs JYSK en deze tafel gezien. Leuk voor in onze tuin maar niks gekocht. Getrakteerd door mijn man. Dank je wel. Lekker sushi. Deze jeans jas gratis, al gewassen. blij mee
2020-MWi-P24aaa

Liefs,
Dhini

Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like