Follow:

My week in Pictures 378

<2020-Myi-P27a
Vandaag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Wil je meelezen? Klik dan verder

maandag, 25may2020

2020-Myi-P25 To school. Indomie is ook bij Nettorama te koop

dinsdag, 26may2020

2020-Myi-P26 Selfie. Naar de kringloop voor marble plateau. Erg leuk placemat maar ik vind de prijs nog prijzig. Kringloop aankopen en nog twee donald duck tijdschriften (niet op foto

woensdag, 27may2020

2020-Myi-P27 De achterwiel is kempes, niet eerst even pompen maar gelukkig dichtbij in de buurt dus kan gewoon lopen. Djess heeft pakketje met daarin deze 2 prachtige boeken, dank jullie wel. Toch weer deze camera gepakt, het werkt wel, alleen de scherm kant het niet omhoog doen. Even de bloemen drogen.

donderdag, 28may2020

2020-Myi-P28 Naar school. De vloerkleed wegdoen, hier en daar wat vies en buurvrouw wilt graag hebben dus yes ik hoeft het niet naar de kringloop te brengen en eerst buurvrouw voordat op fb weggeefhoek plaatsen. Video try on nieuw kleren gedaan, video zie je hier. Zeeman aankopen

vrijdag, 29may2020

2020-Myi-P29 Deze vliesbehang via FB weggeefhoek gekregen maar toch niks dus weer op FB geplaatst en yes aantal mensen reageren dus weg ermee. Heerlijk producten van Weleda. Try DIY transfer plaatje zonder transfer papier maar niet gelukt.

zaterdag, 30may2020

2020-Myi-P30 Caramel dalgona i.p.v. koffie dalgona. Mijn eerste amazon.nl bestelling (nospons helaas)

zondag, 31may2020

2020-Myi-P31 Fietsen i.p.v. ochtendwandeling want ik moest gratis weegschaal ophalen 😀 Ik dacht groot, het blijkt een klein weegschaal maar het is ok, toch cute, dank je wel. De andere amazon bestelling binnen en ja hoor weer Tie-Dye kits maar dan alleen 3 kleuren in deze kit. Zie je hoe blij ben ik want mij zara bestelling is binnen en deze keer bestelde ik geen kleren, wel parfum, parfum dames, heren en kids, allemaal in de sale. love sale en parfum love it.

Liefs,
Dhini


Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like