Follow:

Fashion friday : Loungewear

2020-Femmeluxe28aaaaaaa De lucht blauw, de zon schijnt. Heerlijk weer maar in de schaduw is toch nog een beetje fris. Toch heb ik besloten om video/foto`s maken buiten en dat heb ik gedaan. Gewoon in onze achtertuin. Vroeger deed ik graag en regelmatig buiten foto`s outfit te maken maar de laatste tijd doe ik helaas niet meer. Toch deze keer deed ik wel, misschien omdat gewoon in onze achtertuin. In deze blog ga ik weer aantal kleding aan jullie laten zien. Kijk je mee

2020-Femmeluxe28aaaaaaaaa Van de webshop femmeluxe mocht ik weer vier kleding uitzoeken. Super bedankt! Met plezier heb ik weer nieuw kleding in de mandje gedaan. Een paar dagen terug is het pakketje binnengekomen maar ik liet even want ik wil video try-on maken. Deze keer bestelde ik met opzet relax/chill kleding. In vorige blogpost liet ik al een loungewear set in de kleur groene leger en zwart” en ik ben zo tevreden over vooral de broek. De bovenste stuk is crop stijl, niet echt mij stijl maar de lange mouwen wel. Ik kan hem dragen, alleen niet voor dagelijks, misschien voor jullie wel die van crop stijl houden. Beide loungewear set heb ik in maat S/M. Deze maat is perfect voor mij. De eerste lougewear die ik bestelde was maat L en iets te ruimte. Hij kan wel gedragen worden maar maat S/M is perfecte maat. 2020-Femmeluxe28aaaaa 2020-Femmeluxe28a Camel Crew Neck Cropped Loungewear Set – Lola (maat S/M) 2020-Femmeluxe28aa Sage Crop Loungewear Set – Deanna (maat S/M) 2020-Femmeluxe28aaa Tijdens rondsnuffelen zag ik deze T-shirt. Ik ben ook heel erg blij met T-shirt Oh la la dus vandaar dat ik weer een T-shirt bestelde. Deze T-shirt heb ik in maat L genomen. Deze maat is heel fijn, lekker ruimte en leuk met Leopard Print ‘Femme La Mode’. Ik ben twijfel tussen deze en zwarte kleur. Als ik weer mocht bestellen, ga ik misschien de zwarte T-shirt bestellen. 2020-Femmeluxe28aaaa Omdat ik altijd koud heb, besloot ik om deze oversized jumper te bestellen. De jumper is niet dik, voor dit weer of als je in de schaduw zit, kan je deze jumper dragen. Aan de buitenkant is lekker zacht en aan de binnenkant is niet te zacht en ook niet hard. Dus fijn om te dragen. Het lijkt mij wel een deken maar dan in vorm jumper. Aah in dit geval lekker warm. Ik ga hem zeker dragen vooral de avond komt, wordt het weer stuk fris en lekker voor achter de laptop of tijdens TV kijken…heerlijk warm. 2020-Femmeluxe28aaaaaa Ik ben heel erg blij mee met zelf uitgekozen fashion items. Ik heb er zin in om andere item of misschien hetzelfde item maar dan in andere kleuren te bestellen zoals Joggers, graag in zwarte kleur hebben, T-shirt en loungewear again met lange mouwen/hoodie en natuurlijk andere fashion-items die ik graag dragen. Deze Fashion items kan je bestellen op de webshop FemmeLuxeFinery

Draag je ook wel loungewear?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply rachel

  het lijkt mij echt zoon heerlijk pak om in te wonen 😀

  05 June 2020 at 09:40
 • Reply Melanie Hoogvliet

  Oooh die jumper ziet er echt heerlijk uit. en de bovenste pakjes trouwens ook. Ideaal om lekker mee in de tuin te hangen

  02 June 2020 at 08:08
 • Reply Frédérique

  Comfortabel, lekker voor thuis. Ik draag zelf eigenlijk nooit loungewear.

  31 May 2020 at 10:40
 • Reply Manon

  Heerlijk zo’n chill pak! Leuke dingen heb je uitgezocht.

  30 May 2020 at 14:59
 • Reply Tessa

  Dat ziet er heerlijk comfortabel uit
  Tessa´s last blog post ..Review: Een emmertje nagellak van Trend IT UP

  29 May 2020 at 18:47
 • Reply Irene

  De topjes draag ik denk ik niet, maar de broek lijkt me heerlijk!

  29 May 2020 at 17:02
 • Reply Nienke

  Die jumper en de broek lijken me zo heerlijk he! En hele mooie kleuren 🙂

  29 May 2020 at 15:36
 • Reply nicole orriens

  Het lijkt me heerlijk zitten, en het zijn hele rustige kleuren.

  29 May 2020 at 13:42
 • Reply Lodi

  Doe oversized jumper lijkt me heerlijk! Leuke loungewear, al draag ik niet meer zulke topjes, de broek lijkt me heel erg fijn! Heerlijk voor thuis.

  29 May 2020 at 12:00
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge