Follow:

My Week in Pictures 420

Hoi..

Maandag 15maart
2021-Mwi-P15

Zonnig. gisteren deze snel opgemaakt en op de deur geplakt want morgen is Djess officieel jarig.Dinsdag 16maart
2021-Mwi-P16

Djess is 11 jaar geworden. Video maken van mijn alle Sweatshirt, hoodie en lange sweatshirt aandoen. Selfie time. Uiteten maar dan thuis. Aliexpress bestelling binnen, echt handig deze voor posters, fotolichtjes aan muur plakken.Woensdag 17maart
2021-Mwi-P17

Traktatie is simpel, chips. Slingers eraf, verjaardag is klaar. StemmenDonderdag 18maar

2021-Mwi-P18

Mobiel voordat naar school. Fiets klaar en gelukkig is de wiel al goed weer. Heerlijk! Mijn chili planten. De zaden van zakjes naar de kindersurprisse bakjes. Een glas is weer gevuld met parfum samples/staaltjes.Vrijdag 19maart

2021-Mwi-P19

Zonnig. Weer mijn oude jas dragen. Even fietsen en deze twee leuke dingen opgehaald. Broodjes brengen. Kijk die stolp..leuk toch. Djess heeft microfoon gekocht met zijn verjaardagsgeld en zijn spaargeld.Zaterdag 20maart

2021-Mwi-P20

Alle poster aan de muur, dankzij plakband voor fotolijsten. Alle lange sweatshirt zakken aan de voorkant toevoegen met oude jeans. Ooh ik kan niet tegen de elastiek dus ik heb weggehaald. Femmeluxe en aliecpress bestelling is binnen.Zondag 21maart

2021-Mwi-P21

Wandeling en skeeleren. Selfie. Deze pet past niet bij mij, vind ik. Oei de nagels kapot.Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like