Follow:

Het Alfabet perfum merken : F & G

2021-Parfum-Challenge-Merken-FGa

Hoi..hoi..! Het is tijd voor volgende letter F en G van het alfabet perfum merken. Wil je vorige letter nog lezen, dat kan nog, hier is link A, B & C en D & E. Lees je mee2021-Parfum-Challenge-Merken-FGaa Voor letter F heb ik gekozen voor het merk Fendi. Het was even zoeken want het merk met letter F blijkbaar niet zo veel. Echt rot om te zoeken maar gelukkig heb ik het gevonden, dankzij google. En letter G heb ik voor Guerlain gekozen. Ik was twijfel tussen Gucci en Givency maar toch heb ik voor Guerlain want ik ben heel erg benieuwd naar shalimar. Ik zag deze voorbijkomen op insta.

F: Fendi Furiosa edp 30ml

2021-Parfum-Challenge-Merken-FGac F = Fendi en toevallig de naam van het parfum begint met letter F: Furiosa (30ml). Het flacon is erg mooi goud accent.
Top : bergamot en roze peper
Hart : muurbloempje, gardenia en jasmijn
Basis : wierook, oud en amber

Het ruikt deze parfum naar bloemig, de peper geur komt er tevoorschijn en langzamer houtachtig met een beetje zoet. Het zoete lucht is niet overheersen en anders dan andere zoete fruit of snoep. Het blijft de geur ongeveer 5,6,7 uur lang hangen.

G: Guerlain Shalimar edp 30ml

2021-Parfum-Challenge-Merken-FGab Guerlain Shalimar heeft een hele mooie flacon.
Topnoot: mandarijn, ceder, bergamot en citroen
Middelnoot: iris, patchouli, jasmijn, vetiver en roos
Basisnoot: leder, sandelhout, ginseng, muskus, civet, vanille, wierook en tonkaboon.

Het is een klassieke geur, iets zwaar maar niet te. In het begint ruikt de geur is bijzonder (klassiek) vind ik en langzamer poederig. Het blijft redelijk lang hangen ongeveer 6 – 7 uur hangen. 2021-Parfum-Challenge-Merken-FGaa Alle twee zijn erg lekker ruiken. In het begin natuurlijk moet even aanwennen vooral die van Guerlain maar langzamer wordt je verliefd van deze geur. Alleen verwacht ik wel dat de geuren de hele dag zou lang blijven hangen. Maar ik ben heel erg blij met deze parfum. Ik hou van soort parfum geuren. Fendi heb ik gekocht bij Parfumcenter (met daarin twee samples/proefjes erbij gekregen). De Guerlain heb ik op Parfumerie besteld, helaas geen samples/proefjes erbij gekregen maar ik mocht klantenservice mail sturen voor samples, dat is wel fijn.) Op naar volgende merken met letter H & I. Deze merken heb ik al in huis, het moet nog unboxen en ruiken maar. Ik word erg blij van parfum.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin

Share
Previous Post Next Post

You may also like