Follow:

Myn liefste`s arm :(

Hij werd vannacht wakker een paar keren en Ik merkte echt niet. Ik sliep echt diep en lekker in de droomwereld. Toen opeens zag Ik myn lieve man zitten op bed en Ik vroeg hem “Alles goed lekker ding?” zijn antwoord “Myn arm doet zeer 🙁 Ik kon niet slapen en heb een paar keren opgestaan en ff tv keken maar Ik mis jou dus terug weer naar bed” “Natuurlijk moet toch slapen, myn lieve man, niet alleen mis mij” zei Ik.

Ik vroeg hem of vandaag blijf gewoon lekker rust thuis, myn lieve man. “Je hebt vakantie nodig” zei Ik :yes: dat hij natuurlijk mee eens. Ik zei weer tegen hem om zijn cadeaubon te gebruiken voor accupuntur ofzo. Dat hoeft niet met mij te delen. Je moet ook af en toe aan jezelf denken lho, myn lieve man. Dat vind Ik niet erg. Je kan geniet van je eigen cadeau en dat is van jau. Je hoeft niet met mij te delen. Ik weet het dat je de cadeaubon met mij wilt delen.

Als Ik veel geld (salaris) heb, zou Ik vakantie boeken voor je naar China. Waarom China?
We hebben toch documter gezien op TV (wij weten niet meer welke kanaal) over gezondheid zonder injectie. De dokter uit China liet zien hoe hij de patienten behandel zonder patienten lichaam aan te raken, zonder prikken. Wat miracle! 😮 De patient voelt gelijk fijn.

Nou Ik ga nu voor jou doen dan. Ik doe myn handen ongeveer 20cm afstand van zijn arm en dan bewegden Ik myn handen. Hij zei “Hei… Myn arm voelt nu fijn, kan beetje bewegen” “Ha…ha.. grapje” zei Ik! Dat kan niet Ik ben geen dokter net als chinese dokter. En myn lieve man gaat vandaag gewoon naar zijn werk met een zere arm 🙁

Strekte myn lieve man :muah: Hoop het beter gaan.

Edit : Hij is nu thuis (half dag gewerkt dus). Morgen naar huisart

Gisteren belde myn schoonmoeder (ze heeft voor ons (mij) (nieuw) afsprak gemaakt) en dus morgen om half 3 ga Ik weer naar zknhuis samen met myn lieve schoonmoeder. Bedankt Mam

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like