Follow:

Zo blij en nog steeds

Eerst wil Ik aan myn lieve bezoekers bedanken voor felicitatie op blogposten van gisteren en lieve comments op myn vorige blogpost ‘What I am wrong?’. Heel erg bedankt dat jullie my site bezoeken en comments achter laten.

Gisteren en vandaag zijn wij nog steeds blijve verassend. Myn man wordt nog steeds beetje in de war met mooiste verjaardagcadeau. En Ik ben echt blij in een keertje gelukt :yay: met IUI. Thanks GOD dat U my, myn schoonfamilie, myn familie en ook van my lieve bezoekers (onze) gebeden heeft verhoord.

Dit is my eerste zwangerschap dus Ik ben ook beetje in de war, blij, blije huilen, spannend en alles, gewoon gemeng gevoel.

Ik ga de zwangerschaptest zeker bewaren. Dit is echt speciale voor mij, als Ik dit zie, moet Ik weer huilen (blije huilen).

Vandaag heeft myn man de dokter gebeld voor afpraak. Het afspraak is op 17 augustus 2009 om 09.30. Oh..! Ik kan lang wachten om bij de dokter te checken. Maar Ik wil door dr. mev. D en nu is vakantie tijd en dus ze is nog op vakantie. Ff geduld dus voor mij.

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like