Follow:

Nailpolish advent calendar challenge – day 1

 photo 2015Adventkalender1a_zpslhfqr1kg.jpg
Net als een jaar geleden en een jaar daarvoor ga ik en Deb van beautygoddess.nl adventkalender nagellak doen. Eerste van december mag ik alle eerste nagellak laten zien die hebben wij al van te voren geswapt – artikel. Dit jaar ga ik niet DIY maken maar mijn lieve ventje Djess heeft de nummer op de nagellk geplakt zodat ik niet weet welke nagellak op de datum. Maar de nagellak zit nog in de bubbel plastiek dus ik kan wel een beetje gluren 😉 Niet zo spannend net als vorige adventskalenders zie hier en hier. Maar het is wel leuk om aan jullie te laten showen welke nagellak op dag 1. Djess helpt mij de nagellak uitpakken van de bubbel plastic wrap. Thank you DJ. Tijd voor swatches!

Nailpolish advent calendar challange – day 1 is nagellak van merk OPI “Don`t Socra-Tease Me!”

 photo 2015Adventkalender1aa_zpslxhtbjkt.jpg

 photo 2015Adventkalender1aaa_zps8jabv9u9.jpg
De nagellak is rood orange kleurtje. kerst-kleurtje vind ik zelf. De textuur is vrij dun daardoor zie je hier en daar iets licht dekken. Het lak wel makkelijk op nagels en geen streepjes achter laten. Ik heb op alle nagels twee laagjes gedaan.

 photo 2015Adventkalender1aaaa_zpsz07ezmig.jpg
Ik wilde groot star nail art maken maar het lukt nog niet. Hoop volgende keer meer tijd om te maken.
 photo 2015Adventkalender1aaaaa_zpszyjf38vc.jpg
Glitter is China Glaze Ray-diant artikel

Benieuwd naar Nailpolish advent calendar challenge – day 2, go to beautygoddess.nl

 
 
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like