Follow:

Swap nailpolish #3 met beautygoddess.nl & videoblog

 photo 2015NailpolishSwap1a_zpsjqm0lh8w.jpg
Voor de derde keer dit jaar gaan wij weer swap nagellak voor adventskalender. Samen met Deb van beautygoddess.nl ga ik adventskalender nagellak uit onze nagellak swap in de maand december laten zien. De tweede keer kunt je terug kijken als het wilt swap #2 en voor eerste keer swap #1. Vorige week heb ik haar pakketje binnengekregen. Wat mooi ingepakt met inpakpapier. Zijn jullie benieuwd naar de nagellakjes swap? Me too!


 photo 2015NailpolishSwap1aaaaaaa_zpsvnyszult.jpg
Hier zijn ze de nagellakjes. Dit keer laat ik ze zo tot 1 december dan ga ik ze swatches.

 photo 2015NailpolishSwap1aa_zpskcxnbuuu.jpg
En nog wat extraatjes erbij. Wat lief van Deb. Dank je wel

 photo 2015NailpolishSwap1aaaaaa_zpscd7foces.jpg
Dit jaar ga ik eerste dag de swatches van adventskalender nagellak. Ik ga de nagellak de nummer geven en DJ wilde zo graag mij helpen dus dat is handig natuurlijk. Dus ging DJ gelijk aan de slag na ik de nummer op papier heb geschreven 1,3,5… en de andere nummer doe Deb.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=f6O6ZYor3Os&[/youtube]

 photo 2015NailpolishSwap1aaa_zpss6rgsizf.jpg
Klaar met nummer geven dan DJ netjes de nagellak op de rij doen.

 photo 2015NailpolishSwap1aaaa_zpsfphcpegt.jpg
Tadaaaa de adventskalender nagellak 2015 is klaar. Ik heb er zin in om ze te swatches en natuurlijk erg nieuwsgierig van welke nagellak verstopt in de bubblewrap. DJ is erg nieuwsgierig en graag de bubble eraf halen 😉 DJ mag op 1 december de plastic bubble eraf halen voor mij. DJ is blij dus

 photo 2015NailpolishSwap1aaaaa_zpsdjro8vp2.jpg
Deb geeft niet alleen wat extraatjes maar ook extra nagellakjes dus meer dan 12 nagellakjes zitten er in het pakketje. Nogmaals bedankt Deb!

Zijn jullie benieuwd naar deze swap nagellakjes? Even geduld tot 1 december dan he!

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like