Follow:

Nails : Bling it on #1

 photo 2016BlingitOn1a_zpsbtcruisl.jpg
Zoals ik belooft op vorige blogpost dat ik elke dag bling2x nail polish kans geven deze maand en vandaag is eerste die ik ga showen. Ik probeer zo goed mogelijk om elke dag te posten en misschien is later op mij site online.

 photo 2016BlingitOn1aaaa_zpsewwcfijx.jpg
Eerlijk heb ik geen inspiratie dus daarom gewoon classic giltter nail art. Als basis achtergrond heb ik satin nagellak uit een dos van Primark die ik heb gewonnen. Daarna breng ik de glitter nagellak van merk ORLY die ik van Deb heb gekregen.
 photo 2016BlingitOn1aaa_zpsdtx6kfb8.jpg photo 2016BlingitOn1aa_zpsrmh7toaj.jpg photo 2016BlingitOn1aaaaa_zps5ejznzwv.jpg photo 2016BlingitOn1aaaaaa_zpshrb0avgu.jpg

Fijne avond en slaap lekker
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like