Follow:

Nails : Pink #3

 photo 2017NailsPink3a_zpshjvarbqm.jpg
Weer simpele nail art op dag 3 om roze nagellak aandacht te geven in maand februari en tot nu toe aardig gelukt. Hopelijk heb ik tijd en inspiratie om iets leuks nail art te maken. Ik heb er zin in eigenlijk om dit te doen.

 photo 2017NailsPink3aaaa_zpseddr746q.jpg
Dit nail art lijkt zo simpel maar helaas lukte het niet om mooi netje recht lijntje te trekken. Ik heb gewoon met dunne kwastje de witte lakje vandaar dat een beetje rommelig eruit zien. Misschien moet ik ander manier te doen maar ja…ik heb geen tijd om opnieuw te maken. Als basis heb ik roze nagellak Lollipops (jammer hoor niks meer van dit merk) en twee witte nagellak. Orly base coat en top coat maybelline

 photo 2017NailsPink3aa_zpsdoa2rfvv.jpg photo 2017NailsPink3aaaaa_zpsfof8davo.jpg photo 2017NailsPink3aaa_zpsobvdgff5.jpg

Liefs,
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Girls-things

  Mooie nailart!
  Ik vind dit juist wel leuk zo

  03 February 2017 at 22:30
 • Reply Deb

  Het ziet er lekker kunstzinnig uit. Het hoeft niet altijd super netjes tenminste dat vind ik. Als je wel super strakke lijnen wilt, misschien eens proberen met stempelen. Misschien heb je nog een stamping plate met iets van een raster.
  Deb´s last blog post ..Budget beauty: Balea Pitaya coco handlotion

  03 February 2017 at 21:24
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge