Follow:

Nails : Pink #3

 photo 2017NailsPink3a_zpshjvarbqm.jpg
Weer simpele nail art op dag 3 om roze nagellak aandacht te geven in maand februari en tot nu toe aardig gelukt. Hopelijk heb ik tijd en inspiratie om iets leuks nail art te maken. Ik heb er zin in eigenlijk om dit te doen.

 photo 2017NailsPink3aaaa_zpseddr746q.jpg
Dit nail art lijkt zo simpel maar helaas lukte het niet om mooi netje recht lijntje te trekken. Ik heb gewoon met dunne kwastje de witte lakje vandaar dat een beetje rommelig eruit zien. Misschien moet ik ander manier te doen maar ja…ik heb geen tijd om opnieuw te maken. Als basis heb ik roze nagellak Lollipops (jammer hoor niks meer van dit merk) en twee witte nagellak. Orly base coat en top coat maybelline

 photo 2017NailsPink3aa_zpsdoa2rfvv.jpg photo 2017NailsPink3aaaaa_zpsfof8davo.jpg photo 2017NailsPink3aaa_zpsobvdgff5.jpg

Liefs,
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like