Follow:

DIY : LEGO shirts

 photo 2017DIY2ab_zpslbkjffuq.jpg

Voordat zijn verjaardag komt, zei Djess dat zijn verjaardag met LEGO slinggers net als vorig jaar wilt versieren. Ik hoop dat ik die slinggers nog bewaren dan ik hoef het niet meer te maken. Maar ik heb wel weer LEGO shirt gemaakt (net als vorig jaar) maar dit keer iets anders en leuker, dat zeg ik zelf. Benieuwd naar ….klik verder snel


 photo 2017DIY2abb_zpsvpyxxava.jpg
Wat heb je nodig :
– Shirts (blank shirts heb ik bij zeeman gekocht – maat 122/128
– Acrylicverf (zwart en wit) + Primer (bij Action
– Aluminniumfolie (Zeeman
– kwastje – Action
– LEGO template ( googleen
– Printer
– permanent pen

Hoe ? Zie hieronder filmpje

Veel DIY plezier!

 photo 2017DIY2a_zpsftiuomgt.jpg

Liefs,
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like