Follow:

Nails : Snake print

Alle drie hier bij ons nieuw double ramen boven staan al, alleen nog de binnenkant moet nog gebeuren. Dan kunnen wij onze kamers verven. Mijn keel erg kriebelig en ik moet elke keer hoesten (ohek2x). Dat doet zeer. Irritant! Alle drie … In het begin is Dj en ik en mijn man…eentje hoest en de andere beantwoorden. Het lijkt mij muziek maken maar dan niet zo prettig. Ook tijdens slapen bij mij, gelukkig bij Dj niet. Dj kan gewoon lekker slapen. Ik..oei..nachtmerrie…bijna in slaap gevallen, moet ohek2x. Echt vervellend die kriebelhoest. Niet alleen mijn keel doet zeer, mijn buik ook en tranen komen er uit ook. De hele nacht wakker word en ik neem isla cassis in maar niet echt weg. Dag en nacht heb ik last van kriebelhoest. Bleh…irritant!

Goed nu over nailart. Een tijdje geleden wil ik snake print maken. Ik zag ooit op youtube en ik vind het leuk. Ik gebruik net gaatje van knoflook.

 photo 23sept2014dhNails1a_zps98296f50.jpg

 photo 23sept2014dhNails1aa_zps2b6a9bc4.jpg
 photo 23sept2014dhNails1aaa_zps0f94dd38.jpg
Products :
Seche, Essence, Trind en Catrice top coat. Tools : Net gaatje knolfook en spons

Share
Previous Post Next Post

You may also like