Follow:

Natuurlijke Zeezout Body Scrub Hammam

Body scrub Hammam
Het is zo leuk andere beauty product uit te proberen. Deze keer is een body scrub “Natuurlijke Zeezout Body Scrub Hammam”. Vandaag ga ik mijn mening van deze body scrub. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees je mee

Body Scrub Hammam

Body scrub Hammam
Body scrub Hammam
Natuurlijke Zeezout Body Scrub Hammam zit in groot plastic pot met blauwe deksel en label eromheen. Aan de achterkant van de potje vind je de ingrediënten. Wanneer ik de deksel open, spreid gelijk de mint/menthol geurtje en dat vind ik echt geweldig. Door de geur ben ik al enthousiast maar hoe bevalt de scrub. De zoutkorreltjes zijn fijn, niet grof. Het smelt de zout tijdens scrubben. Let wel op als je wondje hebt. Na gebruik voel mijn huid heerlijk zacht, geen vet of olie achter laten.

Body scrub Hammam
Ik ben fan van deze body scrub dankzij de mint/menthol geurtje. En voor klein prijs ga ik hem niet laten liggen. Ik kocht deze scrub bij de bigbazar voor €1,99 ofzo

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like