Follow:

Mudmasky – Leave me on Autumn mask

2020-Mudmasky-Leaveme-Autumn

Het weer is koud geworden en regendagen ook nog, echt herfst dagen. Vandaag laat ik een masker voor in de herfst.2020-Mudmasky-Leaveme-Autumn Mudmasky – Leave me on Autumn mask helpt de huid te herstellen na een hete zomer, warmte, uitdroging en dikke lagen zonnecreme. De huid heeft rust en hulp nodig.

Het mask zit in een tube. Er zit lipje wanneer je de dop opendraait. Het mask is doorzichtige gel, denk aan aloe vera gel maar dan iets stuk dikker. Breng op dunne laag aan op de gezicht en laat het masker gedurende de dag zitten. Gebruik dagelijks bij de koud weer. Het mask helpt je huid te herstellen tot maar liefst 8 uur te hydrateren. Ik breng hem voor dagcrème maar soms ook alleen dit mask. Mijn huid voelt lekker zacht aan. Dit masker heb ik uit jouwbox 10. Meer informatie: www.mudmasky.com

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like