Follow:

Nieuw avontuur is al begonnen

Sinds zijn wij thuis op 17 maart`10 dan begon nieuw avontuur voor ons. Ja…het wordt anders gevoel sinds Djess er bij ons thuis. Ja..wij zijn nu ouders geworden.
In het begint…het was kost moeite met alles, want alles zijn nieuw natuurlijk voor ons….zoals…luieren, mini kleertjes aan en uit terwijl Djess aan het huilen (wordt paniek 😀 in het begin), in de nacht een paar keren moeten opstaan (Bv geven, vieze luieren verschoond). Oeh… wat avontuur zeg! En het komt soms er komish verhaaltjes zoals eer gisteren…midden in de nacht ging myn lieve man Djess`s luier nieuw doen en Djess…prrrrreeeet…preeeet op nieuw luier…Pa haalde andere nieuw luier en Djess deed weer prrroeeet…proeeet…Nou..Pa werd zat :huahua: Myn lieve man zei…Ga je eerst afmaken he Djess? dan kan Pa nieuw luier doen (nog geen 1 dagje zijn 3 nieuw luieren al vies).

Maar nu zijn wij aan het wennen en het wordt makkelijker en soepel. De ritme kunnen wij nu aanpakken en Djess ook. Wij kunnen nu elke 3 uur heerlijk slapen :slaap: vooral in de nacht. En wij kunnen nu van Djess en alles genieten :yes: :familie:

Share
Previous Post Next Post

You may also like