Follow:

Nieuw haar! bye–bye…puntjes

Ik was twijfel om mij haar een klein beetje te knippen maar op maandag liet ik toch mij haar knippen. Alleen de puntjes dan en een beetje kort maken op de zijkant. Niks veel eigenlijk maar toch zie ik iets anders dat zei ik zelf ha…ha… hieronder net geknipt en een beetje volume geven. Eerlijk ben ik niet zo van volume haar want mij haar word zelf volume :bleh: Toch ben ik blij met iets kort haar ๐Ÿ˜‰

Trouwens laat ik Djess`s haar iets lang groeien ๐Ÿ˜‰ vandaar only me die geknipt worden.
Untitled
Net geknipt
Untitled
Even poseren thuis voordat mijn haar geknipt worden ๐Ÿ˜‰
Untitled
al gewassen en vandaag heb ik deze foto`s gemaakt ๐Ÿ˜‰
blouse : Vila blouses โ€“ Fia Shirt (via sansonline.nl) | Lippen : Lavertu Lipstick en Hunkemoller | Ogen : Metal Mania en Essence liquid eyeliner | Oorbellen : Earcuff – kokokoi.nl en gewonnen |
Untitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like