Follow:

Nog geen weekje weg, zijn wij al weer thuis

Op vorige blogpost vertelde ik dat Djess zicht niet lekker voelt (erg warm)..artikel terug lezen. Maar vertrokken wij toch naar Zeeland met hoop dat goed gaat met Djess.

Daar voelt Djess nog niet echt beter, Samen met pa gelijk middagdutje doen en ik ff lekker naar strand want het was lekker weertje. Volgende dag dachten wij dat beter ging met Djess. Djess zag er wel stuk beter maar toch nog niet helemaal honderd procent. Djess verveelde zich erg en beetje prikkelbaar. Daar wil Djess niet met mij. Helemaal niet. Djess roept alleen maar pa..pa…pa..pa… de hele dag door.

Gisteren avond was echt helemaal niet goed met Djess. Djess snottert en hoesten. En elke keer wakker..huilend. Wij vonden erg vervelend en besloot dat toch naar huis. Na pa Arjo lekke fietsband goed dichtgedaan. Wij vertrokken vroeg terug naar huis. Onderweg hoorden wij stem van Djess…eh…he… eindelijk pa en ma luister naar my 😉. In de auto sliep Djess lekker. In de middag gingen wij pa en ma`s huis. Djess verlangt wel naar oma en opa. Daarna verder boodschappen doen.

Nu lekker op papa buikje liggen met volle neus en hoesten.

Oh..myn lieve schat Djess is ziek 😉 Beterschap lieverd!

Share
Previous Post Next Post

You may also like