Follow:

Dagje uit : Maritiem museum

25okt19a In de herfstvakantie was onze planning op woensdag naar Antwerpen te gaan maar helaas pindakaas ging het door want mijn man voelde zicht niet lekker. Op woensdag ging Djess en ik naar het bioscoop. Op vrijdag gingen wij naar Maritim museum.

Met de trein gingen wij naar Rotterdam. Djess vind het erg leuk met de trein reizen (vind zelf ook leuk). Het locatie van de museum is makkelijk. 25okt19aa 25okt19aaa Aan de board en gelijk naar de Offshore Experience. Ervaar zélf hoe boormeesters, kraanmachinisten, windmolenspecialisten en helikopterpiloten hun uitdagende werk midden op zee weten te klaren. En denk mee over de energiewinning van morgen. De wind op zee is altijd hard en de golven metershoog. Daar hebben wij allerlei experimenten gedaan. Superleuk! Alleen hebben wij niet alles gedaan, helaas was best wel druk en allemaal bezet. Met de lift gingen wij naar beneden een mysterieuze onderwaterwereld. En gelijk naar uitgaan. Voordat naar buiten kunnen wij de uitslag invullen en pasfoto maken (via mail gestuurd), alleen wij hebben de helm en de veiligheid vest al in de kast gedaan. Dus onze foto zonder helm en veiligheid vest dat is wel toch minder leuk. Maar tja..te laat! 25okt19aaaa 25okt19aaaaa En dan verder wij naar museum. Daar zie je schilderen, boots en illustreert zes eeuwen Nederlandse maritieme geschiedenis. 25okt19aaaaaa Wij hebben in de restaurant lekker geluncht. 25okt19aaaaaaa Na geluncht gingen wij naar de havenmuseum maar alleen twee boots geopend. Het was superleuk dagje. Wij hebben de tickets daar gekocht.

Vlog:

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like