Follow:

NVEY-ECO-makeup

 photo 2016NveyEco1aa_zpsfno9dxpr.jpg
Toen ik deze merk las, kende ik het niet. Voor mij nog een onbekend merk. En vandaag ga ik van deze merk aan jullie voorstellen. Ik testte twee producten een mascara en een lipglos.

 photo 2016NveyEco1aaa_zpsopnbyort.jpg
Ingrediënten: Ricinus Communis (Organic Castor) Seed Oil*, Glyceryl Dibehenate (Vegetable Oil Origin), Copernicia Cerifera (Organic Carnauba) Wax*, Cera Alba (Organic Beeswax)*, Lecithin, Organic Citrus Sinensis*, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid. Sorbic Acid, Glycerin. May Contain +/-: CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxide), CI 77491(Iron Oxide), CI 77499 (Iron Oxide), CI 77019 (Mica), CI 77742 (Manganese Violet), CI 77007 (Ultramarine Blue)

Het staat leuke naam op de glos “flirt”en ik heb hem op mijn geswatched. De pigmentatie is goed en brengt heel makkelijk zonder plakkeurigheid. De applicator is zoals wij gewend zijn aan lipsglos producten. Het werkt de applicator prima.

 photo 2016NveyEco1aaaa_zpsm9brytxm.jpg
De glos geeft mooi glans finish en de kleur is iets donker bruin. Het lijk wel dat ik zonder glos aan want de kleur lijkt op gewone lippen kleur, alleen bij deze geeft wel glans effect. NVEY ECO Lip Lustre kan je ook met je favoriet lipstick combineren. Deze Lipsglos is geen longlastig dus na eten en drinken mag je wel hem weer aanbrengen.

 photo 2016NveyEco1aab_zpsnkft4p10.jpg
NVEY ECO Make-up Mascara Black
De mascara heeft kort borstel. Voor mijn kort wimpers doe ik wel voorzichtig aanbrengen zodat niet op de ooglid te knoeien. De mascara geeft lang effect en geen kloterig als je maar goed aanbrengen. De mascara is parfumvrij en hij is niet waterproof.

 photo 2016NveyEco1aaaaa_zpsfmzlejaw.jpg

 photo 2016NveyEco1a_zpsqu52b3op.jpg

Beide producten zitten in sample formaat dus handig om ze overal mee te nemen. De NVEY-ECO-makeup bevat biologische ingrediënten. NVEY ECO Lip Lustre is in 10 kleuren beschikbaar en hij kost € 25,99 (8gr). En De mascara is in drie kleuren verkrijgbaar en kost € 22,99 (8gr). NVEY-ECO-makeup producten kan je op Solobiomooi bestellen.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. Ook bevat affiliatie link disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like