Follow:

Win : Lalaloopsy Babies Potty Surprisehet

 photo 2016WinLalaloopsy1a_zps3cvun4bj.jpg
Tegenwoordig zijn er meer superleuk speelgoed voor jongen en meisje. Dit keer laat ik een leuke poppetje “Lalaloopsy Babies Potty Surprisehet”. Wat een grappige verrassingen dat er een poppetje die kunt poepen. Gekleurde poep zonder raar geurtje 😉 En niet zo maar poepen hoor want deze poppetje poept een andere vorm op haar potje! Pure magie!

 photo 2016WinLalaloopsy1aa_zps4dzphdvg.jpg
Lalaloopsy Babies Potty Surprisehet
– Een Lalaloopsy Babie
– 3 verschillende kleuren babyvoeding om haar eten te geven
– een kom, lepel en potje meegeleverd
– Kunststof
– Meisje 3-4 jaar

Als je de speen opent, kan je de pop eten geven. Na eten geven en op haar buikje de belly knop te draaien (klok ) en tegelijkertijd druk de knopje voorkant van haar potje en komt er een poep. De poept komt er op haar potje met verschillende vormpjes “hartje, bloemetje, sterretje en een soort knopje”. Door de knopje achterkant van de pop te draaien, kan je andere poep vormpje zien. Grappig is dat he. Haar handen en voeten kan je laten bewegen. Ze zit niet zo goed dus daarom zet de pop op haar potje zodat ze zelf kan zitten. Haar gekleurde voeding lijkt op magisch zand. Volgens Lalaloopsy is deze speelgoed voor leeftijd van 4 tot 104 jaar. Lalaloopsy Babies Potty Surprisehet is prij van € 34,99 te koop in de speelgoed winkels of Online Nu bij Bol voor €29,99

Wat superleuk is en hopelijk vinden jullie ook leuk want ik mag een van mijn lezeres deze poppetje weggeven. Wat moet je doen ?

Winactie – GESLOTEN

– Laat in de reactie hieronder dat je meedoet

Ik zou het leuk en lief vinden als je dhini.nl bloglovin volgt en een like geeft op Facebook (niet verplicht)

De winactie loopt tot 19 february en de winnaar krijg een persoonlijk bericht per mail. Deelnemers alleen binnen Nederland. Succes!

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Dit artikel bevat een affiliate link. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like