Follow:

NYC Big Bold, 24h & Curl Mascara

 photo 2017NYCCosmetics1aac_zpsubqddguv.jpg
Naast NYC producten voor gezicht zoals foundation, blush en poeder, heb ik ook maar liefs drie mascara die ik vandaag voor jullie reviewen. Lees je mee

 photo 2017NYCCosmetics1aaccd_zpsktncx2ch.jpg
NYC Big Bold Mascara zit in vrolijke pastel huls met daarop de naam van de mascara. De mascara heeft grote borstel met normale lange haartjes. NYC zei : Deze mascara geeft je wimpers tot 12 keer meer volume en scheidt ze perfect. Ik verwacht dat de mascara mijn korte wimpers volume geeft maar jammer het is niet zo maar het scheidt goed en geen klonterig.

 photo 2017NYCCosmetics1aacce_zps5nnqgads.jpg
NYC Big Bold Curl Mascara zit in vrolijke pastel huls met daarop de naam van de mascara. De mascara heeft een speciaal borsteltje curve vorm met normale lange haartjes. Ook belooft deze mascara geeft je wimpers tot 12 keer meer volume en scheidt prima maar een heel klein beetje klonterig.

 photo 2017NYCCosmetics1aacc_zpsgwidxezq.jpg
NYC Big Bold 24h Mascara zit in zwart huls met daarop de naam van de mascara. De mascara heeft big borsteltje met normale lange haartjes. Deze mascara scheidt goed, alleen had ik echt volume wimpers verwacht.

 photo 2017NYCCosmetics1aac_zpsubqddguv.jpg
NYC Mascara belooft je wimpers tot 12 keer meer volume geven en scheid de wimpers maar het niet allemaal zo. Voor mij persoonlijk is NYC Big Bold Mascara fijn. Ze zijn te koop bij drogisterijen o.a. Kruidvat.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. Dit artikel bevat een affiliate link. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like