Follow:

Artdeco 06 – Shiny

 photo 2016Artdeco1a_zpswwyvg5rq.jpg
Say bye..bye to the winter! And say Hello, sunshine! Want vandaag ga ik een Artdeco lipstick uit “Hello Sunshine” collectie voor jullie swatches.

 photo 2016Artdeco1aa_zps15zpr6m0.jpg
De uiterlijk ziet er luxe, chick en strak uit. De huls is mooi zwart glans.

 photo 2016Artdeco1aaa_zpsdb54h4m1.jpg
Op mijn hand zie je de prachtig glans lipstick. De pigmentatie is prima en voelt aangenaam, zacht en creamy gel texture. Het brengt gemakkelijk op je lippen.

 photo 2016Artdeco1aaaa_zpssou3ml0l.jpg
De lipstick heeft een prachtig nude glans kleurtje. Om eerlijk te zijn, is de kleur niet echt mijn kleur. De lipstick is zo fijn om aan te brengen en geen droge lippen krijgen. Maar voor dagelijks zou ik hem niet dragen. Of ik kan hem combineren met andere kleurtjes. Lekker experimenten. Artdeco producten zijn o.a. te koop bij Douglas.

Wat vind je van deze kleur?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like