Follow:

NYX Round Lipstick swatches

Een tijdje terug heb ik myn besteling bij mscuppycakes binnen. Ik heb nog nooit swatches gemaakt want het kost tijd, vind ik. En ook Ik had eigenlijk er geen zin in maar er een van myn bezoekers benieuwd naar de kleuren (ik zelf ook) en ik heb beloofd om op foto`s te maken. En toch was het wel leuk om te doen.

En hier zijn ze. Veel plezier om te kijken.

Dhini`s NYX Round Lipstick swatches


Dhini`s NYX Round Lipstick swatches
Op myn hand

Nu op myn lippen

Dhini`s NYX Round Lipstick CHAOS swatches

Dhini`s NYX Round Lipstick FEMME swatches


Dhini`s NYX Round Lipstick LOUISIANA swatches

Dhini`s NYX Round Lipstick PANDORA swatches

Helaas ben ik vandaag net ongesteld! dan moet weer een afpsraak met gyneacoloog maken. En heb sollicitatiebrieven naar Blokker gestuurd. Hoop lukt de keer

Liefs,

Share
Previous Post Next Post

You may also like