Follow:

Odorex Ultra Protect Roller & Spray

Odorex deo
Deodorant is een beauty producten die ik dagelijks gebruikt. In dit artikel wil ik je twee betaalbare deo`s van het merk Odorex “Ultra Protect Roller & Spray” laten zien. Lees je mee wat ik ervan vond ….

Odorex Ultra Protect Roller €3.29

Odorex deoOdorex deo
Odorex Ultra Protect Deodorant Roller is speciaal ontwikkeld voor iedereen die op bepaalde momenten extra zekerheid nodig heeft. Odorex Ultra Protect deo biedt een sterkere werking dan Odorex Regular en bevat géén alcohol. Deze deo roller is zacht, heeft aangename geur (niet overheersen) en het droogt snel. Wat belangrijk is dat deze deo langdurige bescherming tegen ongewenste lichaamsgeurtjes. Dit tot wel 48 uur. Lekker lang dus!

Odorex Ultra Protect Spray €3.29

Odorex deoOdorex deo
Odorex Ultra Protect Deodorant Spray zit in een spraybusje. Net als deodorant roller biedt deze deodorant spray ook extra zekerheid voor bepaalde momenten die zeker voor iedereen nodig heeft. Dit product bevat géén alcohol en heeft aangename geur, niet sterk en niet overheersen. Dat vind ik persoonlijk fijn. Ik hou niet van deodorant met sterke geurtje. De spray is fijn en je bent veilig gedurende de hele dag (dit tot wel 48 uur) van de onaangename nare geur.

Odorex Ultra Protect Roller & Spray

Odorex deo
werkt het beide deodorants goed? Ja.. het werkt goed. Ik was bang dat ik irritatie zou krijgen van dit merk. Jaren geleden heb ik in de winkel ooit getest op mijn hand en mijn hand werd rood. Toen ik deze twee binnengekregen, testte ik eerst op mijn handpalm en geen irritatie, Yes! Ik gebruik beide deodorant dagelijks. Yes Ik heb een fijne deodorants gevonden. Odorex Ultra Protect Deodorant is speciaal ontwikkeld voor personen die iets extra zekerheid nodig hebben op momenten van extra inspanning, warmte of stress. Met deze Odorex deodorant heb je geen last van meer van vervelende geurtjes. Te koop bij de drogisterijen of online.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like