Follow:

Odorex Ultra Protect Roller & Spray

Odorex deo
Deodorant is een beauty producten die ik dagelijks gebruikt. In dit artikel wil ik je twee betaalbare deo`s van het merk Odorex “Ultra Protect Roller & Spray” laten zien. Lees je mee wat ik ervan vond ….

Odorex Ultra Protect Roller €3.29

Odorex deoOdorex deo
Odorex Ultra Protect Deodorant Roller is speciaal ontwikkeld voor iedereen die op bepaalde momenten extra zekerheid nodig heeft. Odorex Ultra Protect deo biedt een sterkere werking dan Odorex Regular en bevat géén alcohol. Deze deo roller is zacht, heeft aangename geur (niet overheersen) en het droogt snel. Wat belangrijk is dat deze deo langdurige bescherming tegen ongewenste lichaamsgeurtjes. Dit tot wel 48 uur. Lekker lang dus!

Odorex Ultra Protect Spray €3.29

Odorex deoOdorex deo
Odorex Ultra Protect Deodorant Spray zit in een spraybusje. Net als deodorant roller biedt deze deodorant spray ook extra zekerheid voor bepaalde momenten die zeker voor iedereen nodig heeft. Dit product bevat géén alcohol en heeft aangename geur, niet sterk en niet overheersen. Dat vind ik persoonlijk fijn. Ik hou niet van deodorant met sterke geurtje. De spray is fijn en je bent veilig gedurende de hele dag (dit tot wel 48 uur) van de onaangename nare geur.

Odorex Ultra Protect Roller & Spray

Odorex deo
werkt het beide deodorants goed? Ja.. het werkt goed. Ik was bang dat ik irritatie zou krijgen van dit merk. Jaren geleden heb ik in de winkel ooit getest op mijn hand en mijn hand werd rood. Toen ik deze twee binnengekregen, testte ik eerst op mijn handpalm en geen irritatie, Yes! Ik gebruik beide deodorant dagelijks. Yes Ik heb een fijne deodorants gevonden. Odorex Ultra Protect Deodorant is speciaal ontwikkeld voor personen die iets extra zekerheid nodig hebben op momenten van extra inspanning, warmte of stress. Met deze Odorex deodorant heb je geen last van meer van vervelende geurtjes. Te koop bij de drogisterijen of online.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

22 Comments

 • Reply Eke

  Ik zweer bij de deo’s van Rexona, de enige waarbij ik niet ga stinken. Speciale antistinkedities zijn het en zijn best prijzig, maar hey, niet stinken kost dus geld, haha

  23 December 2017 at 09:34
 • Reply Amelie

  Zien er degelijke producten uit! Ik gebruik eerder een spray dan een roller.
  Amelie´s last blog post ..Managing Your Blog On a Mobile Device

  22 December 2017 at 17:39
 • Reply Saskia

  ik ben een trouw aan mijn vertrouwde merk Nivea 🙂
  Saskia´s last blog post ..#ShowMeYourChistmasTree

  22 December 2017 at 10:16
 • Reply Tessa

  Vaak gebruikt en meestal de roller. Werkt inderdaad erg goed!

  22 December 2017 at 10:01
 • Reply Cynthia

  Odorex is wel een fijn merk ja. Maar vaak kies ik toch voor Sanex.
  Cynthia´s last blog post ..15x Last minute cadeautips voor schrijf-a-holics, ouders en kookgekken!

  21 December 2017 at 21:57
 • Reply Lisette Sier-Wismeijer

  Ik ben altijd erg fan van de rollers van odorex! Super, en ze zijn heel vaak 1+1 gratis en dan koop ik er altijd een heleboel haha.
  Lisette Sier-Wismeijer´s last blog post ..Kerststress

  21 December 2017 at 14:29
 • Reply nicole

  Odorex vind ik ook altijd een degelijk merk. Hoewel ik meestal voor Rexona kies.
  nicole´s last blog post ..Het is winter: ook op Huisvlijt

  21 December 2017 at 14:19
 • Reply Alex

  Goed artikel en mooi product!

  21 December 2017 at 14:18
 • Reply Bryan

  Leuk berichtje! En tof product! Zeker voor die prijs!
  Bryan´s last blog post ..Waarom de mysterieuze serie ‘The OA’ een aanrader is.

  21 December 2017 at 13:27
 • Reply Felice

  de oude vertrouwde odorex….prima merk!
  Felice´s last blog post ..Over droom en daad en wat daar allemaal tussen zit.

  21 December 2017 at 13:04
 • Reply Mama van Dijk

  haha het doet mij eerlijk gezegd denken aan vroeger die rollers! Ik vond ze altijd heerlijk fris maar gebruik nu eigenlijk alleen sprays.Misschien weer eens dit merkje testen! -x- Mama van Dijk

  21 December 2017 at 12:39
 • Reply nicole

  Vooral die spray lijkt me wel wat. Een roller vind ik niet zo fris.
  nicole´s last blog post ..Gepikeerde reacties op mijn post over Hema dekbedhoezen

  21 December 2017 at 12:11
 • Reply Shirley van Genderen

  Deze deo’s zou ik wel eens willen proberen. Tijdens mijn werk heb ik goede protection nodig en dit klinkt best goed. Ben benieuwd!

  21 December 2017 at 11:22
 • Reply Marion

  Odorex is een fijn en vertrouwd merk.Als ik deo koop, koop ik Odorex.
  Marion´s last blog post ..Nieuwe lay-out

  21 December 2017 at 10:31
 • Reply Marion

  Odorex is een fijn en vertrouwd merk.Als ik deo koop, koop ik Odorex.
  Marion´s last blog post ..Nieuwe lay-out

  21 December 2017 at 10:31
 • Reply Aniek

  Ik heb dit merk eerlijk gezegd nog nooit geprobeerd. Misschien toch maar eens gaan doen!

  21 December 2017 at 10:30
 • Reply Mariëlle | Me-licious.com

  deze heb ik echt jaren gebruikt, tot dat ik over ging op echt natuurlijke zout sprays als deo.
  Mariëlle | Me-licious.com´s last blog post ..Hmmm lipsticks met Nutella geur

  21 December 2017 at 10:30
 • Reply Vera

  Sprays vind ik het fijnst om mee te nemen maar rollers werken toch het beste heb ik het gevoel.
  Vera´s last blog post ..Weer een nieuw paar schoenen? Dr martens.

  21 December 2017 at 10:28
 • Reply Fromcouchgirltofitnessgirl

  Ik heb standaard odorex in in huis de extra dry creme en lotion vind ik heerlijk om te gebruiken.
  Fromcouchgirltofitnessgirl´s last blog post ..Garnier Volcano masker

  21 December 2017 at 10:28
 • Reply Batboy

  Mijn moeder gebruikt al jaren (zeker 40 jaar) odorex en ze zweert erbij. Ik ben er niet zo’n fan van, omdat het bij mij niet werkt.
  Batboy´s last blog post ..Een boek luisteren en een kerstcadeau voor jou

  21 December 2017 at 10:16
 • Reply Adine @ LekkerLevenMetminder.nl

  Ik vind Odorex op zich altijd wel fijn, maar ook wat aan de dure kant. En volgens mij hebben ze ook geen speciale tegen witte strepen, iets wat ik ook wel heel handig vind. Voorlopig houd ik het dus gewoon bij die Sanex met de paarse dop.
  Adine @ LekkerLevenMetminder.nl´s last blog post ..Hypotheek in 2018: wat gaat er veranderen?

  21 December 2017 at 10:15
 • Reply bychristiana

  Ik heb jaren geleden inderdaad ook eens irritatie gehad met een Odorex deodorant, toen heb ik het natuurlijk nooit meer gekocht. Laatst kreeg ik wat deodorantjes binnen om uit te proberen, toch maar weer geprobeerd, en nérgens last van! Ik vind deze deo ook écht goed werken.
  bychristiana´s last blog post ..Review Barnängen

  21 December 2017 at 10:06
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge