Follow:

PLUSbricks bij plus supermarkt

 photo 1441281871340_zpsphk75dvi.jpg
Een paar dagen liet ik DJ plus folder met daarin Plus actie Plusbrick en natuurlijk wil DJ graag hebben. Dan naar Plus he mama boodschappen doen. Elke dag zei hij dat. DJ kon niet het wachten. Vandaag is het zover. Ik fietste richting plus supermarkt en aankomen daar was ik de kaart niet meegenomen. Hoe kan ik betalen dan terug fietsen snel protemonee pakken en weer snel fietsen. Dus heen en weer heb ik vier gefiets speciaal voor mijn zoon DJ. Ik heb in totaal 31 een paar centje kwijt. Dan krijg ik Plusbrick startpakket maar krijg maar een zakje PLUSBRICK bij elke 15euro. Op reklame staat het wel. Dus eigenlijk moet ik twee PLUSBRCIK zakjes krijgen. Ik heb zes zakjes van verschillende actieproducten waarbij ik een extra zakje heb ontvangen.

 photo 2015PlusBrick1a_zpsuxdxq0f9.jpg

Toen DJ de kleine zakjes openen, zijn helaas de inhoud allemaal hetzelfde 🙁 . Dat is minder leuk zeg! Hoe kan ik verder zei DJ dan?
Dan moet je naar je klasgenoten vragen, misschien hebben ze double dan kan je ruilen zei ik dan. Ja maar ..ze hebben nog niet zei DJ. Nou dan moet wachten! Deze actie loopt tot eind oktober.

Spaar je ook PLUSbricks?

Share
Previous Post Next Post

You may also like