Follow:

One years abonnemet en een paar apps!

Hoi… hi…! Ik was blij toen ik een nieuw mobiel phone heb (artikel). Dat betekent kan ik de naar de clock kijken (jap… ik draag geen horloge). Ik kijk de tijd via mobiel. En bovendien kan ik instagrammen. Dit was een van mij wensen 😉 Dit is voor eerste keer dat ik abonnement neemt voor mijn mobiel. En gisteren is een jaar dat ik deze camera gebruik, Nog een jaar dan klaar met abonnement. Ik gebruik hem de meeste voor foto`s maken dan voor sms of bellen 😉 en geniet ervan want ik vind het leuk foto`s maken. Eerste heb ik veel apps om de foto`s mee te bewerken maar elke keer wordt probleem met geheugen. Dus ik een boel apps verwijderen 😀 Nu laat ik een paar apps die ik vaak gebruik.
Untitled
VSCO CAM
Al lang wil ik dit hebben dus Ik ben heel blij toen VSCO CAM ook voor android. Nu bijna mijn foto`s bewerk ik met deze. Alleen jammer dat sommige filters moet kopen (geen CC hebben). Wel happy met gratis filters die al in VSCO CAM.
 photo VSCOCAM_zpsb5dc6223.jpg
Images – play.google

AndroidiTune – FREE

– Picsart
Ik zoek collage voor foto`s en ook question ballon. Met deze apps kan je de foto`s met de filters, collage, stickers, flare, tekst, mask toevoegen.
 photo Picsart_zpsdff55c77.jpg
Images – play.google

AndoridiTune FREE

– PicsPlay
Ik wist het niet meer hoe ik deze apps ontdekt. Ik gebruik hem vooral als de foto`s wil blur effect hebben (in het midden, linkerkant, rechterkant, center, mini etc) ook stickers etc.

 photo PicsPlay_zpsc9cf45ce.jpg
Images – play.google

Android FREE – PicsPlays Pro iTune kopen

– #Square
Ik ben gek op vierkante foto`s. Soms upload ik foto`s die ik met Canon heb gemaakt maar in Instagram soms de foto`s past het niet. Met #Square kan ik de foto`s makkelijk in vierkante vorm maken.

 photo Square_zps11e335f1.jpg
Images – play.google

Android – FREE

– Double Photo
Explorer effect vind ik mooi en leuk! Met deze apps (zonder photoshop) kan je direct explorer effect maken.

 photo doublePhoto_zps3647efd2.jpg
Images – play.google

Android – FREE

En natuurlijk Instagram zelf. Als ik geen tijd heb, bewerk ik af en toe de foto`s gewoon met filters die in Instagram zelf.

Nu zie ik dat ik genoeg ruimte heb in de geheugen dus ik kan nog een paar apps toevoegen 😉
Ik ben benieuwd naar jullie apps om foto`s mee te bewerken. Welke apps gebruik je om je foto’s mee te bewerken op je mobiel?

Share
Previous Post Next Post

You may also like