Follow:

Online geshopt : o.a. verwarmde walvis huisslippers

 photo 2016RadbagNL1a_zpsoxzjcnx3.jpg
Het was regende maar ik kan gewoon shoppen zonder nat te worden 😉 want ik shop online. Een paar dagen terug plaatste ik een bestelling op webshop Radbag en inmiddels zijn ze al binnen. Ik heb bestelde drie dingen zoals je op de foto hierboven al kan zien. Zijn ze niet cute maar wat ik ervan van die spullen…lees gauw je mee


 photo 2016RadbagNL1aaa_zpsxgirvhgb.jpg
Zoals jullie weten, heb ik altijd koude handen en voeten. En nu word het weer koud en kouder, wil ik mijn voeten lekker verwennen zodat ze lekker warm te krijgen. Ik bestelde een heel erg verwarmde walvis huisslippers, klinkt al lekker warm toch. Zo zien er de huisslippers uit, een walvis huisslippers.

 photo 2016RadbagNL1aaaaa_zpsnivlsq6k.jpg
De achterkant van de huisslippers zijn er twee in een kabel die je heel praktisch per USB kunt opladen. De draad is lang genoeg dus je voeten lekker warm tijdens werk achter bureau.

 photo 2016RadbagNL1aaaa_zpsyv6gqihy.jpg
Wat ik minder fijn is dat dat ding maakt een beetje geluidje/lawaai als je loopt omdat dat dingen/strekker tegen de vloer aan botsen. Voor mij persoonlijk is een beetje lawaai. Dus ik pimp ze het wel zoals foto hieronder.
 photo 2016RadbagNL1aaaab_zpsgahaufdo.jpg
Gepimpt en heb je geen last van meer van lawaai.

 photo 2016RadbagNL1aaaabb_zpszuubm3nz.jpg
Ze zijn leuk huisslippers maar voor mij persoonlijk moet de huisslipper volledig mij voeten goed bedekt zodat mijn voeten volledig lekker warm te krijgen. Als je achter bureau met je laptop of de bank zitten is deze verwarmde huisslipper ideaal. En voor mensen die niet zo last van koude voeten is dit wel leuk om te geven als cadeau.

 photo 2016RadbagNL1b_zpsktstuwn1.jpg
Toen ik deze een cute eenhoorn plakbandhouder zag, moest ik hebben, is hij niet cute?

 photo 2016RadbagNL1bb_zps9hh9o8vf.jpg
je kunt de plakband makkelijk erin doen, wel voorzichtig open de eenhoorn.
 photo 2016RadbagNL1bbb_zpsurdovdle.jpg
Hier wordt je bureau of kantoor toch vrolijk van tussen all die saaie alledaagse spullen op je bureau. Door een regenboog plakband wordt je zelf blij van. Als de regenboog plakband op is, kan je deze eenhoorn plakbandhouder met gewone plakband erin doen. De eenhoorn plakbandhouder staat nog steeds wel leuk op je bureau. Leuk als cadeau voor je zelf of om te geven.

 photo 2016RadbagNL1c_zpsl8gjpt9m.jpg
Alle laatste heb ik een nagellakdroger aap. Ik ben van plan dat dit voor winactie is dus hij blijft lekker nog in de doos zitten (er komt dus een winactie, hou je mij site in de gaten). Het werkt met batterijjen die je zelf wel moet regelen.

Dat was mijn online shopping via webshop Radbag.nl die je veel dingen kan vinden die je echt moet hebben.

Welke spullen wil je hebben?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like