Follow:

Boek : Elke dag een zin voor kids

 photo 2016elkedageenzin1a_zpspwbpyblq.jpg
Hoe leuk is het om later terug te lezen wat jou kid vijf jaar lang allemaal hebt geschreven. En ik heb een dagboek Elke dag een zin voor kids voor mijn zoon zodat hij zelf schrijft.

 photo 2016elkedageenzin1aaaa_zpsmss4px5f.jpg
Het uiterlijk ziet er simpel met daarop grootte zin “ELKE DAG EEN ZIN” met sommige letter heeft patroontjes (dan zie je terug op alle bladzijden) en embos effect. De cover van dit boek is niet hard, wel stevig en glans papier. De formaat is lekker compact.

 photo 2016elkedageenzin1aa_zpslmb0roya.jpg
Wanneer ik dit boek open, zie je al een leuke patroontje. Alleen in het begin zie ik dat de bladzijde op zijn kop is en begin gelijk december 31. En dus januari begin van achterkant van dit boek. Verder is alles prima. Jou kids kan dus gelijk op zijn dagboek wat schrijven.

 photo 2016elkedageenzin1aaa_zpszesz59m5.jpg
Op elke bladzijden zie je de patroontjes zoals de letter op de cover. Wat handig is dat er een lintje is, zo weet je waar je gebleven bent.

 photo 2016elkedageenzin1aasaa_zpsf3vmrcip.jpg
Het staan een datum en de maand op elke bladzijden en daaronder vijf vakken met elk vijf lijnen met het jaar die je zelf kan invullen. De bedoeling dus dat je kid elke dag een zin schrijf en dit doe de kid vijf jaar lang. De ruimte voor beantwoorden vind ik voldoende (5 lijnen) maar voor mijn zoon is niet zo want hij schrijft nog best in groot formaat (twee lijnen nodig) maar hij kan wel leren natuurlijk om tussen de lijnen te schrijven. De tijd leert het wel, goed voor hem.

 photo 2016elkedageenzin1aaasaa_zps3zd5ugva.jpg
Elke dag een zin voor kids‘ daagt je kids uit om vijf jaar lang elke dag je dag te beschrijven in één zin. Een simpel maar wel superleuk dagboek. Voordat de kids naar bed gaat, schrijf hij/zij op in dit dagboek wat heeft hij/ze vandaag heeft gedaan, geleerd, ziet, hoort, voelt, denk en no veel meer. Straks jaren later weet je nog precies een stukje van je leven wat je elke bezigheid. Ik vind het erg leuk boek. En nog maar meer dan een maand is nieuw jaar dus begin januari 2017 laat ik Djess zelf op dit boek schrijven. Ik ben benieuwd en zo zin in dat hij zelf op een dagboek ga schrijven. Dit boek is echt ideaal voor kinderen die niet zo veel tijd hebben. Het boek kost € 12,50. Een leuk boekje voor je kids of nichtjes/neefjes als cadeau. Te bestellen op BBNC webshop

Elke dag een zin voor kids
Cadeau / Dagboek / Memoires / Paperback met leeslint / BBNC Uitgevers

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. Ook bevat affiliatie link disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like