Follow:

Onverwachte kado van myn lieve man

Gisteren middag ontving 4 pakketjes incl. pakketje van myn lieve man voor mij. De andere pakketjes zijn producten die ik gewonnen heb (artikel komt nog) en de rest zijn voor reviewen/swatches. Maar eerst show ik aan jullie pakketje van myn lieve man. Zijn jullie benieuwd wat is het? of toch niet? ๐Ÿ˜€ Maar ik laat jullie wel showen hoor! :hihi: Kijk mee verder ๐Ÿ˜‰

Het is een mobieltje in pink kleur ook nog. Wat girly kleur he! Die heb nog nooit gehad. Dus deze kleur is voor mij 1ste ๐Ÿ˜€
Ja… zoals jullie waarschijnlijk al gelezen dat heb heeeeel oude mobiel en de laatste dagen de baterry is snel leeg, nog geen een dagje..battery op ๐Ÿ˜€ Ik zeur niet om nieuw mobiel te hebben en ik spaar wel maar dan voor andere wensen ๐Ÿ˜€ You know I am gewoon manusia biasa die zo veel wensen hebben :yes: Nou genoeg bla..bla…
My Brand New mobiel is van Samsung GT-C3300k Star Mini. Dit is echt onverwachte kado van myn lieve man…Bedankt lieverd :muah:

Nu ga ik nu ff leren met myn nieuw mobiel.

Prettig dag!

Share
Previous Post Next Post

You may also like