Follow:

Dhin`s Bags collections


Een in my afgelopen winactie heb ik aan jullie gevraagd om de poll te stemen. En dat jullie hebben gedaan. Dank jullie wel! En de meeste punten is “Stash”. Vandaag show ik jullie my 1ste stash, niet beautyspullen maar tasssssssssen πŸ˜€ , niet zo veel maar wel best aardig veel, geteld 19 tassen. Zoals alle dames houden van tassen incl. me. Ja…ben gek op tassen. Ik kocht ze allemaal in de saleeeeeee :yay: Lang leve sale he! In de soorten sale van 50% tot 70% korting :yes: :dance: maar dan verleden tijd. De laatste tijd koop ik niet meer tassen πŸ™ want ben nu bezig aan het sparen (weer ja….!). Sinds ik zwanger, denk ik, ik koop niet meer tassen :no: Eingelijk zie ik heel leuk tassen in de winkel of op webshop en natuurlijk graag hebben πŸ˜€ Meekijken naar Dhin`s bags collections. LET WEL OP…veel fotos

Van Esprit (2003), Ik kocht deze tas in de sale in 3vriendenhof Dordt

Puma tas ook bij de winkel in 3vriendenhof, deze was helaas niet in de sale (29euro ofzo) ook long time ago gekocht.

Esprit was helaas niet in de sale maar ik wil zo graag hebben dus heb gekocht maar dan in andere stad (geen idee welke stad).

Mango tas (leer) lekker klein maar de hengsel helaas te kort (in my mening) maar ben blij dat die heb gekocht.

Bij Esprit winkel in Dort en het was in de sale 70% en ik was zo bliiiiiiiiiiij πŸ˜€ :hihi:

Mexx bij Mexx winkel in Dordt en in de sale 50%

Mexx op Mexx webshop in de sale 50%

bij Manfield winkel in Dordt (vergeten in de sale of niet) Leer!

bij Mexx winkel in Dordt, sale 50% (25euro). Deze tas heb ik veel gedragen tijdens control voor zwangerschap.

Mexx webshop in de sale 50%

Kattty van Zeeland in Rosada gekocht in een winkel, in de sale 50% (heb van myn lieve man gekregen πŸ˜€ )

Mango gekocht in Rotterdam, in de sale 50%

Estee Lauder Als kado met samples erbij van aankopen 50euro bij Douglas. was zwak als er actie met tas en samples erbij maar de laatste tijd ben strek genoeg om te remmen πŸ˜€ (eerlijk gezegd no budget :hihi: om te kopen)

Bij Douglas besteed aan 50euro Lancome producten kreeg tas en samples erbij πŸ˜€ (zie wel, snap wat ik bedoel)

Dezelfde reden πŸ˜€ :blush:

Nodig voor speciaal gelegenheid (de bedoeling). Esprit webshop in de sale

bij de winkel in 3vriendenhof Dordt, sale

Mango winkel Rotterdam, sale

Invito winkel Rotterdam. De laatste tijd draag ik deze tas, want er is lange hengsel dus handig om mee te dragen. In deze tas doe ik Djess`s spullen erin. En deze de grootste dan andere tassen. Wel best zwaar tas zonder spullen en met spullen meer zwaarder geworden. Poehhhh!

Ik heb veel leuke tassen gezien en eerlijk gezegd wil ik kopen maar neeeee Ik ga sparen voor myn andere wensen πŸ˜€ of voor myn fam. Je weet maar nooit dat ze het echt nodig hebben.

Hoop dat jullie leuk vinden om my stash te zien. Verzamel jullie ook tassen? Wat is jou fav. tas?

Share
Previous Post Next Post

You may also like