Follow:

Ooh! Oils of Heaven Organic Baobab Rejuvenating Face Oil

2017_Ooh1a
Ooh! is een merk die ik net ontdekt. Gezichtsolie is ideaal om mee te masseren. Wel moet de gezichtsolie die geschikt is voor je huid kiezen. Een tijdje geleden testte ik een olie gezichtsolie Ooh! Oils of Heaven “Organic Baobab Rejuvenating Face Oil”. Vandaag vertel ik aan jullie wat ik er van vind van dit product. Lees je mee

2017_Ooh1aa
OOH! Oils of heaven Organic Baobab Rejuvenating Face Oil zit in een glas fles met paarse label eromheen. Door handig pipetje systeem kan je gemakkelijk doseren hoeveelheid olie heb je nodig. De olie is geurloos dat vind ik prima. Baobab Rejuvenating Face Oil bevat een pure olie “baobab olie”. Deze organische baobab olie is afkomstig uit de vruchten en zaden van de Baobab boom in Afrika. De olie is zeer rijk aan Omega 3, 6 en 9, waardoor deze huidolie ideaal is als verjongende olie voor het behoud van een gezonde huid : hydrateren, voeden, beschermen, regenereren, verjongen en mooier maken.

2017_Ooh1aaaa
In de avond op mijn gereinigde huid, breng ik 2-3 druppels baobab olie en masseer zachtjes in. De olie trekt snel in, niet vet en niet plakkerig. In de morgen breng ik ook deze olie voordat dagcrème maar soms meng ik met vloeibare foundation. De olie kan je ook als serum gebruiken. Mijn huid voel prettig en gehydrateerd. Ik vind een hele fijne gezichtsolie. De olie is geschikt voor de gevoelige huid en zelfs voor de huid met eczeem en psoriasis. shop je ze bij Solobiomooi en voor mij lezeres vul je deze code in dhini15 dan krijg je 15% korting op alle assortimenten. Deze kortingscode geldig tot 31 augustus. Veel shop plezier!

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd.disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like