Follow:

Fashion friday : Herenarmbanden

2017_Trendhim1a
Ha…deze keer de sieraden armbanden niet voor mij maar voor mijn man. Ja… mij site heeft ook aandacht voor mannen. Niet zo vaak en niet regelmatig updaten maar vandaag is er kans. Voor hem heb ik twee armbanden die ik vandaag aan jullie stuk per stuk laten zien. Lees en kijk je mee

Een tijde geleden ben ik benaderd door webshop Trendhim om herenarambanden uit te zoeken. Ik zei geen nee want mijn man draag het wel armband. Ik heb twee mooie herenarmbanden gekozen.

2017_Trendhim1ab
2017_Trendhim1abb
Zwarte Leren Retro Armband van het merk Lucleon. De armband heeft leuk patroon geplooid en heeft een magnetisch slot. Het openen van de armband dus erg gemakkelijk en snel. De materiaal van de armband is van leer met roestvrij staal, alleen de armband is niet zo flexibel, misschien omdat nog nieuw is.

2017_Trendhim1ac
2017_Trendhim1acc
Blauwe Gedraaide Leren Armband is een mooie blauw armband. Deze armband is van het merk Trendhim zelf. Dit is een lange armband die je meerdere keren rond je pols draaien en vastmaken met vier verschillende knoppen. De armband is van leer en heeft breed van 6mm en 18cm lengte. Op verschillende lengte kan je de armbandje worden vastgemaakt en de rest kan je het zelf makkelijk kort knippen als je wilt.

2017_Trendhim1aa
Beide herenarmbanden staat goed op mijn man pols. Trendhim is een webshop sieraden en accessoires voor mannen. Ze verkopen maar lief 5140 unieke producten op hun voorraad zoals kettingen, oorbellen, tassen, scheerkwasten, stropdassen en veel meer. Bezoek dus op Trendhim webshop voor als cadeautje je vriend, vaders, opa, broers en oom.

Draag je je papa, opa, broer, oom en je vriend ook sieraden?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like