Follow:

Op het feest

Gisterenmiddag waren we bij verjaardag feest van Edith. Ze vierde haar 50ste verjaardag met grote feest in Lockhorst te Sliedrecht. Er zijn ongeveer 200 mensen op haar feest. Haar kinderen organiseert haar verjaardag. Het was leuk en gezellig feest.

Op feest zag ik oude baas en ik ging naar haar toe om say hello te zeggen. En Ze vroeg me “Werk je?”. Ik werk af en toe in ziekenhuis maar de laatste 2 maanden heb ik niet geroepen om te werken, zei ik. Wil je niet in .. werken? vroeg ze. Waarom niet, zei ik. Ok maandag kan je beginnen. Dus aastande maandag ga ik weer werken om eigen geld verdienen (xtra geld) dan kan naar myn familie beetje te sturen en voor mij zelf leuke dingen kan kopen en vergeet niet ook beetje sparen he…!

Liefs,

Share
Previous Post Next Post

You may also like