Follow:

Vanmorgen weer even langs!

Vanmorgen gingen Djess en ik buiten wandelen. Het was wel toch best koud en Djess droeg geen handschoentje, ik ook niet. Maar wel goed gekleed. Zoals jullie weten, probeer ik altijd wat foto`s te maken, niet alleen Djess maar ook mooie gele en rode bladeren hier in de buurt, niet zo veel gekleurde bomen maar er staan wel een of drie met gekleurde bladeren. Na buiten speelpark spelden, gingen wij weer naar ons toekomstig huis kijken (van uit buiten). Ja..ik heb zin in om z.s.m. daar te wonnen. A.s. zaterdag mocht ik binnen kijken. Alle papieren heeft arjo al gestuurd nu afwachten tot als goed afgerond is. Hieronder zijn een paar die heb vandaag gefotografeerd.

Djess hoest en zwaar uit en ademen weer 🙁 Hopelijk niet ziek!

Alle foto`s heb gemaakt met Canon 500D+50mm/1.8.
Prettig avond allemaal! Maken jullie ook altijd wat foto`s?

Share
Previous Post Next Post

You may also like