Follow:

Orange Creatives : Miami Surf en Caribbean Love body mists

2017_Body_Mist1a
Bodymists zijn populair sinds Victoria Secret. Vooral veel jongeren gebruiken ze als vervanging van eau de toilette. Het jonge beautymerk Orange Creatives komt er met vier heerlijke bodymists. Een tijdje geleden ontving twee van vier varianten bodymists. Vandaag vertel ik wat ik ervan vind. Lees je gauw mee

2017_Body_Mist1aa
Orange creatives bodymists verpakkingen zijn geïnspireerd op bekende stranden en vakantieparadijsjes als Hawaai, de Caribbean, Miami en Ibiza. De materiaal flessen zijn van plastic en de doppen ook. Wat nog leuk is dat de fles transparant is daardoor kan je dus zien hoeveel er nog in zit. Door vrolijke label zien er de flesjes erg leuk, vrolijk, zomer en gezellig uitstraling hebben. En ze zien een beetje luxe uit. Ik ontving twee varianten bodymists “Caribbean love” en “Miami surf”

2017_Body_Mist1abb
Caribbean Love is warm en zoet geur. Een gevaarlijk, verleidelijk en onweerstaanbaar tegelijk.

Top : Bergamot, Fresh apple
Middle : Lily, Ylang, Orangeblossom
Base : Amber, Musk sandalwood
Naturals : Lemon, Lime

2017_Body_Mist1ab
De flesje van de Caribbean Love bodymist is combinatie van groen en geel label. Op huid ruikt ik de geur naar heerlijk warm en een beetje zoet. Ik denk dat deze geur dagelijks gaan gebruiken.

2017_Body_Mist1acc
Miami Surf is een lichte en zachte geur.

Top : Calabia bergamont, Lemon zest
Middle : Rose, Freesia, Jasmin
Base : Amber, Musk, Sandalwood, Cashmere
Naturals : Patchouly, Amyris, Cedarwood, Geranium, Guayacwood, Lemon, Lime

2017_Body_Mist1ac
Miami Surf zit in een blauw met een beetje roze kleur op de label. Wanneer ik de dopje open, ruikt ik een heerlijk fris met een beetje zoet en bloemigachtig doorheen. Op mijn huid ruik ik deze geur lekker maar toch niet echt mijn geur.

2017_Body_Mist1aaa
De geuren zijn echt lekker maar ik ga de geur van Caribbean Love kiezen. De flesjes vind ik erg leuk, zomer en vrolijk uitstraling hebben. De geur vervaagt na een paar minuutjes maar je kunt weer opnieuw aanbrengen. Dat is wel een nadeel van de bodymists want de geur blijft niet lang hangen. De bodymists zijn te koop bij de Action, koop je hem €1,99 per stuk. Veel shopplezier!

Welke bodymists heb je gekocht uit deze collectie?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Dealman

  Good idea, good tip! I will definitely try that one time!

  03 September 2017 at 05:55
 • Reply Naomi Anna

  Ik heb deze bodymists al op meerdere blogs voorbij zien komen. Ik ga ze toch maar eens proberen.
  Naomi Anna´s last blog post ..Get the look: Gigi Hadid

  02 September 2017 at 21:44
 • Reply Marlies

  Ik gebruik ook best vaak een body mist! Deze heb ik nog nooit geprobeerd, maar ze zien er mooi uit! 🙂 Doen echt heel zomers aan 🙂
  Marlies´s last blog post ..What’s Up August 17

  02 September 2017 at 20:59
 • Reply Peggy

  Klinken lekker! Haha! Jammer dat de geur niet lang blijft hangen. Als je elke keer blijft opspuiten is hij snel op.
  Peggy´s last blog post ..UNG COSMETICS – Shimmer and Shine Collection

  02 September 2017 at 13:28
 • Reply Tiffany

  Wat zien de flesjes er zo leuk en vrolijk uit! I love body mists.
  Tiffany´s last blog post ..Lashes Tee, Striped Trousers & A Whole Lot Of Yellow

  02 September 2017 at 12:46
 • Reply Andrea

  Wat zien ze er vrolijk uit! Heerlijk zomers zeg.

  31 August 2017 at 20:29
 • Reply Sofie

  Ze zien er ontzettend leuk en vrolijk uit, en voor die prijs kan ik het natuurlijk niet laten liggen. Ik zal er binnenkort zeker eens naar kijken.
  Sofie´s last blog post ..Luxe Mode? De najaarstrends van 2017 voor jou op een rij!

  31 August 2017 at 17:28
 • Reply Sandy

  Ik heb zelf geen enkele mody mist in huis, maar voor die 1,99 denk ik dat ik binnenkort eens langs de Action ga! =D
  Sandy´s last blog post ..Mijn favoriete Netflix series [deel 4]

  31 August 2017 at 16:43
 • Reply nicole

  Nog een eentje. Ik vind het idee van zo’n body mist wel leuk, maar wat is nou precies het verschil met parfum? Vervliegt dit sneller?
  nicole´s last blog post ..Miskoop van de H&M

  31 August 2017 at 16:41
 • Reply Deb

  Wat een mooie foto’s! Lijken heerlijke geuren vooral Caribbean Love zou ik graag eens proberen.
  Deb´s last blog post ..Sleek Brow Intensity

  31 August 2017 at 12:58
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge