Follow:

Remescar Eye bad & Dark Circles

2020-Remescar5ac Geen flauw idee sinds wanneer zie ik de wallen onder mijn ogen. Ik vind het erg vervelend en zo graag terug naar jonge Dhini, zonder wallen, geen vermoeide ogen. Ik testte een cream voor wallen en donker kringen. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees je mee

Remescar Eye bad & Dark Circles

2020-Remescar5ac 2020-Remescar5acc Het product ziet in een tube. op de achterkant van de verpakking lees je ingrediënten en de instructies hoe je de crème moet aanbrengen. 2020-Remescar5accc Het resultaat is goed, alleen lijkt dat ik de foto bewerken en dat dacht ik ook maar dat is niet bewerkte foto. In het echt lijkt het wel geopereerd.Als ik op de spiegel kijk, iiih die wallen verschrikkelijk om te zien maar soms zie het niet zo erg maar andere dag zie je de wallen goed zichtbaar. Toch wil ik die wallen helemaal weg. Weg onder mijn ogen. Toen ik over deze crème las, ben ik erg benieuwd naar en gelijk bij de etos gekocht. In het begint volg ik zoals op de verpakking maar dat werkte helaas niet. En dan probeerde ik deze keer zonder niks onder mijn ogen (geen oogcrème aangebracht) en dan breng ik Remescar oogcrème gelijk op de wallen (dus niet even wrijven zoals de instructie), laat drogen ongeveer 2-3 minuten (bij mij ongeveer 5 minuten). Je kunt dit proces versnellen door te wapperen.En het resultaat is yes! Het werkt wel..yes! Alleen voelt het wel de huid iets straks aan. Maar als ik daarna oogcrème aanbreng, is weer de wallen zichtbaar dus nu weet ik dat de crème alleen solo kan gebruiken, geen oogcrème voor en daarna. En Volgens Remescar als je de crème te veel aangebracht, verwijdert die dan met vochtige doekje. Bij mij als ik dat doe dan de wallen zichtbaar. Dus ik moet zo goed mogelijk niet te weinig en te veel crème aanbrengen en gelijk onder de wallen deppen, als eerst wrijven, wordt de crème uitgedroogd. Deze crème is bij mij af en toe goed werken en niet voor de hele dag goed resultaat. Remescar Eye bad & Dark Circles kan je bij de winkels kopen of online

Heb je ervaring met deze crème?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Gabrielle

  Ik heb over het algemeen niet echt last van donkere kringen, al zeg ik het zelf. Maar zo´n crème kan op latere leeftijd zeker niet ontbreken denk ik.
  Gabrielle´s last blog post ..Wat te doen in Bhaktapur? Vijf leukste tips

  08 June 2020 at 08:17
 • Reply Felice Veenman

  ik denk altijd als ik wallen onder mijn ogen heb: vanavond vroeg naar bed

  07 June 2020 at 08:39
 • Reply Sherry

  Wow wat een verschil. Het lijkt me zeker wel wat deze crème. Ik heb echt erge wallen.

  06 June 2020 at 19:39
 • Reply Manon

  Wel jammer dat je daarna er niks over aan kan brengen.

  06 June 2020 at 16:10
 • Reply Melanie Hoogvliet

  Wat een verschil zeg! als het zo goed werkt dan is het echt een wonder spulletje

  05 June 2020 at 11:11
 • Reply Wendy

  Als je niet probeert weet je het niet, toch?
  Is het een soort foundation?

  04 June 2020 at 21:55
 • Reply VerKlaproos

  Wat n verschil op de foto! Ben onder de indruk!

  04 June 2020 at 20:16
 • Reply Lizette

  Fijn dat de crème lijkt te werken. Alleen dat strakke gevoel lijkt me niet zo prettig.
  Lizette´s last blog post ..Roadtrip zuid-oost Engeland: Winchester

  04 June 2020 at 11:02
 • Reply rachel

  ik heb er geen last van gelukkig maar heb je de foto niet bewerkt ? lijkt er namelijk wel op 😉
  rachel´s last blog post ..Zachte handen

  04 June 2020 at 10:58
  • Reply Dhini

   Nee, niet bewerk en klopt het lijkt het op bewerkt en in het echt ook zo.

   04 June 2020 at 23:42

  Leave a Reply

  CommentLuv badge