Follow:

Remescar Eye bad & Dark Circles

2020-Remescar5ac Geen flauw idee sinds wanneer zie ik de wallen onder mijn ogen. Ik vind het erg vervelend en zo graag terug naar jonge Dhini, zonder wallen, geen vermoeide ogen. Ik testte een cream voor wallen en donker kringen. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees je mee

Remescar Eye bad & Dark Circles

2020-Remescar5ac 2020-Remescar5acc Het product ziet in een tube. op de achterkant van de verpakking lees je ingrediënten en de instructies hoe je de crème moet aanbrengen. 2020-Remescar5accc Het resultaat is goed, alleen lijkt dat ik de foto bewerken en dat dacht ik ook maar dat is niet bewerkte foto. In het echt lijkt het wel geopereerd.Als ik op de spiegel kijk, iiih die wallen verschrikkelijk om te zien maar soms zie het niet zo erg maar andere dag zie je de wallen goed zichtbaar. Toch wil ik die wallen helemaal weg. Weg onder mijn ogen. Toen ik over deze crème las, ben ik erg benieuwd naar en gelijk bij de etos gekocht. In het begint volg ik zoals op de verpakking maar dat werkte helaas niet. En dan probeerde ik deze keer zonder niks onder mijn ogen (geen oogcrème aangebracht) en dan breng ik Remescar oogcrème gelijk op de wallen (dus niet even wrijven zoals de instructie), laat drogen ongeveer 2-3 minuten (bij mij ongeveer 5 minuten). Je kunt dit proces versnellen door te wapperen.En het resultaat is yes! Het werkt wel..yes! Alleen voelt het wel de huid iets straks aan. Maar als ik daarna oogcrème aanbreng, is weer de wallen zichtbaar dus nu weet ik dat de crème alleen solo kan gebruiken, geen oogcrème voor en daarna. En Volgens Remescar als je de crème te veel aangebracht, verwijdert die dan met vochtige doekje. Bij mij als ik dat doe dan de wallen zichtbaar. Dus ik moet zo goed mogelijk niet te weinig en te veel crème aanbrengen en gelijk onder de wallen deppen, als eerst wrijven, wordt de crème uitgedroogd. Deze crème is bij mij af en toe goed werken en niet voor de hele dag goed resultaat. Remescar Eye bad & Dark Circles kan je bij de winkels kopen of online

Heb je ervaring met deze crème?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like