Follow:

P365 2011 : week 4 & week 5

Ik had nog geen tijd en inspiratie om project 365 week4 te maken en de tijd tikt gewoon door en nu al in week 5. Toch bezig zijn dus…ik maak gelijk dan week 4 en week 5 hoewel ik inspiratieloos ben.
Vorige week (Week 4) was best leuke dingen gedaan zoals voor 1ste keer van dit jaar Djess ging zwemmen, natuurlijk ging ik die moment op foto`s zetten. En ook 9 jaar getrouwd, om precies te zijn op 27 jan. Djess kan staan met maar 1 handje hulp, en naar GGD geweest.
In week5 : Niet zo bijzonder en veel gedaan. Wel heeft Djess beschuitje met smeerkaas en vond lekker. Smullen maar Djess :yumie: En Djess vindt het leuk met myn beautyspullen spelen…pakte en legde terug..zo maar door tot ik klaar met opknappen. Op 2 feb ontving ik my prijs die ik op beautystat heb gewonnen. Heerlijk myn voeten tegen verwarming aan. Ik heb altijd koude voeten ook in de zomer. Gisteren bij o-ma en o-pa geweest, lekker gegeten, geklets en Djess voelt thuis als bij o-ma en o-pa…..wij ook. En toen oma bracht oude kinderspelgoed en Djess is enthousiast te kijken. Djess heeft gespeld met oude spelgoed trekker…En Djess maakte geluid ook tijdens spelen…brreeemmmmmbruuummmm en vandaag zijn van plan om gewoon thuis te blijven en misschien wat opruimen.


Fijne zondag allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like