Follow:

Dhin`s verjaardagkadoos uitpakken

Alle eerste ga ik jullie my bezoekers bedanken voor jullie fellicitatie op my post Today is my b-day en op facebook.

Gisteren morgen heeft Djess mij geholpen met myn verjaadagkadoos uitpakken :yes: Ze zijn kadoos van myn lieve man en Djess en ook van mij 😀 voor mij.

Leuk he samen cadeaus openen. En natuurlijk….
is het altijd leuk cadeaus uitpakken 😀

En heb ook verjaardagkaart van Rinah ontvangen. Bedankt meid..echt lief van je


Benieuwd voor detail..lees dan verder 😉


Van myn lieve man en Djess heb ik camcorder Sanyo Xacti VG10 met extra baterij, tas en statif, van myn lieve schoonouders heerlijk electric dekbed, myn schoonzussen Jeannet en Nelleke cadeaubonnen Hema en Etos, broertje van myn lieve man Jos en zijn vriendin Mariska kaarsen, van Wahyu parfume Celine Dion Sensational en van Thom Paling, van HJ en Ellen rugzak voor myn camera etc. (Handig voor als buiten wandelen) van mij MAC Studio Fix Foundation en Texture oogschaduw (my 1ste MAC produsten).. ben erg benieuwd. Die heb ik bij All cosmetics wholesale had besteld. Ik wil eigenlijk Select foundation maar helaas op 🙁

Over de camcoder zag ik op Sharon`s site dat ze deze camcorder ook heeft en echt mooie kwaliteit met mooie prijs dus..wij zijn naar Media markt en daar heeft myn lieve man voor mij gekocht (voor myn verjaardagcadeau). Maar ik moet nog leren hoe op youtube uploaden? want ik wil eerst ff bewerken. Iemand weet welke programma?
Het was gezellig dag en ik ben superblij mee met alle kadoos. Dank jullie wel allemaal! :blowkiss2:

Fijne dag!

Share
Previous Post Next Post

You may also like