Follow:

P365 : Week 49 + Filmpje

Begin nu….Bla..bla…. 😉
Kort rommelig geknipt heb ik op maandag geknipt (moet wennen, denk ik met korte haar). Djess en ik wilden graag eigenlijk buiten wandelen maar toch niet gedaan..het was vriez buiten zo te zien dus besloot toch lekker binnen 😀 en lol samen met webcam om wat grappige foto`s met effect te maken :hihi: . Lekker met eigen laptopje bezig. Lekker kopje Nescafe Capuccino sample die via Try Now had besteld. Zoals gewoonlij heeft Djess lekker dutje :slaap: gedaan. Voor tweede hand meubel haalde, waren wij bij myn schoonouders komen na kopje thee/koffie gedronken. Arjo, Arjo`s pa en ik haalden tweede bureau (hierover komt aparte posten). Daarna lekker geklets en Djess heeft lekker appel gegeten :yumie: Zo lachen/grappig naar Djess`s gezicht kijken tijdens appel at :hihi: :huahua:Op zaterdag gingen wij naar Leimuiden Arjo`s kennis bezoeken. Ik heb filmpje gemaakt (hoop komt die filmpje hier 😉 Heen en weer sliep Djess gewoon lekker in de auto.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SkFLiKrOkNQ[/youtube]

Fijne avond allemaal! En nu ga ik julloe blog bezoeken.

Share
Previous Post Next Post

You may also like