Follow:

Review : Wow So Cool “Konad Stamping Nail Art”


Wow So Cool is webshop met veel Konad producten zoals Konad Special Nail Polishes, Konad Image Plates, Konad Reguler Polish and much more.

Ik heb een Image M36, een Stamp en een Scraper en een Konad Special Nail Polishes ontvangen en ga vandaag kort reviewen.


Omdat heb al de stamp en scraper die van Wow So Cool. Ik wil wel graag PLASTIC SCRAPER hebben want die maakt de image niet crashen. In de image plate zien jullie mooi bloemetjes en ook vlinders. Ik vind het mooi want die nummer heb ik nog niet. De polish is ook fijn, niet te snel droog tijdens op image smeren en gelijk op stamp en plakt direkt op de nagels. Op vlinder en op een bloem voegde ik een steen toe. Ziet hieronder de resultaat….. Wow So Cool he!

De producten kan je bij Wow So Cool (wat leuke (naam) bedacht! vind ik dat) bestellen en met paypal kan je betalen en ship Outside USA.

Deze product heb ik gekregen van Wow So cool

Share
Previous Post Next Post

You may also like