Follow:

P365 : Week 50

Snel…snel P365 scrap maken :klik: van de afgelopen week. Zondag blijven wij gewoon lekker thuis. Buiten is helemaal wit gedekt door sneeuw. Ja…wiiiiiiiiiiiiiit!

Deze week is heel veel over Djess en dat natuurlijk duidelijk op scrap 😀 Maandag is lui dag en dus lekker op de vloer met spelgoed lag. Elke dinsdag krijgen wij meestal reklame folders en Djess keek meestal graag mee….als papier ziet, pakt Djess gelijk en hupppp naar zijn mondje binnen…alles naar zijn mondje duwen, behalve eten dan, papier lekkerder, denk ik. En dus …lag alle spelgoed en reklame folders op de vloer en Djess keek 🙄 oeh….waar moet ik hier beginnen om ze op te ruimen. Ja…sinds ik gelezen heb in my comment dus Hei…goed idee voordat avonddouch doet Djess eerst zijn speelgoed in de kiekebox opruimen :yes: Thank to Deb voor de tip!

Met myn verjaardagkadobonnen heb wat gekocht, bij Etos ROC deodorant, bij Hema bekerjte voor mij en Djess, 1 eyeliner potlot waterproof, heb nog in de kadobonnen een paar euro dan kan naar andere dingen weer kopen voor andere keer :dance: handig zo kadokaarten. Nou ff testen met nieuw bekerjte…lekker warme thee! :kopje-koffie-thee:


Precies op zijn 9 maanden en was bezig met huishoudelijk..waarom niet Djess in keuken wasbak douchen. In het begin was bang maar daarna lekker genieten van warme water….cipika…cipiki…cipiku…tra..la..la….tri…li..li…tru…lu…lu…2x zing ik altijd als douchtijd dan Djess begrijpt dat :yes:
Het was heerlijke zonnetje en dus lekker wandelling en natuurlijk langs Oma-Opa :yes:

Hebben jullie drukke dag afgelopen week?

Share
Previous Post Next Post

You may also like