Follow:

P365 : Week 51

Op week 51 was heerlijk week want Djess en ik kreeg kadooooooo van papa Arjo :yay: Dank u wel Papa Arjo :muah: voor mij was 1TB Harde schrijf (hier) en voor Djess autotje (zie in de scrap).
Djess is gek op zijn autotje en hij vindt erg leuk om rond hele woonkamer (gelukkig nog niet zo grote woonkamer (ik wil wel 😀 )), keuken, slaapkamer. En Pa Arjo of ik duwt zijn autotje rond de ruimte…dan krijgen wij last van onze rug. Ja.. wij zijn niet jong meer he! :blush:

Eindelijk ben klaar knutselen met Djess`s foto in de fotoframe en Djess is erg blij. Elke keer wijze zijn vinger naar die fotoframe…da…da……da…..daaa! zei hij (betekent : kijkt…. mooi he! die heeft mama gedaan 😉 )
Op dezelfde dag kreeg Djess leuke kado van Papa…3 autotje zodat Djess kan hele kamer met die autotjes rondje doen (de auto in zijn handje en duwen). Meestal gebruikte hij papier/zijn laptopje of fleswater ofzo. Toen Papa kerstpakkets binnenkwam, kruipte Djess gelijk daar naartoe en hup…stond! Wij vieren niet kerst maar wij hebben lekker gegourmeten (met 2tjes). Dat is lang geleden niet meer gourmeten (in my gevoel). Dan zondag was tante Jeannet jarig en gevierd bij haar zusjes huis. Heerlijk en gezellig was dat. Ff buiten gewandeld en ik natuurlijk ff foto`s maken van Djess :pict: En Djess sliept lekker op papa nekje en zwaar genoeg voor ons en moest terug naar huis….poeeeh…die rugpijn kreeg xrta van
Dank jullie wel voor jullie verjaardagfelicitatie van Jeannet

Share
Previous Post Next Post

You may also like