Follow:

Review : Yves Rocher “Fruit de Noël”


Yves Rocher heeft nieuw limited kerstassortiment “Fruit de Noël – orange & almond”. En ga vandaag reviewen.


De shower gel van deze lijn ruik ik heerlijk frisse geur en ik hou van sinaasappel geur. Hmmmm lekker! Het schuimt lekker veel. Een klein beetje is al voldoende voor je hele lichaam. Je lichaam is lekker zacht, alleen jammer blijft de geur niet lang hangen. Het leuk is het kost slechts €2,00 in 300ml.


Vloeibare zeep voor de handen – Sinaasappel & Amandel


Handig in de pompje flesje die kan open en dicht houden. De zeepje is heerlijk fris en het schuimt veel en maakt je handen zacht. Deze heerlijk frisse handzeep kost €2.90 in 300ml. Leuke prijs!

Interieurparfum – Sinaasappel & Kaneel

Handig zo spray interieur parfum om heerlijke geur in je kamer te gebruiken. Maar de geur combinatie is niet echt my geur. Ik vind het niet lekker geuren. Deze kost €2,90 25ml.

Collectie mini zeepjes

Deze trio zeepjes heeft heerlijke geur. Er zijn 3 geuren in Sinaasappel & Kaneel, Sinaasappel & Chocola en Sinaasappel & Amandel. De zeepjes schuimt best veel en maakt myn huid heerlijke zacht. De geur van Sinaasappel & Kaneel vind ik minder lekker. De andere twee ruiken heerlijk. Die met chocola lekker zoet maar niet te overhersen. En die met Amandel ruikt dezelfde net als showe gel en handzeep. De mini zeepjes is het leuk als een leuke geschenkset. Deze trio zeepjes kost €5,00

Interieurparfum – Sinaasappel & Kaneel en zeepje Sinaasappel & Kaneel vind ik minder lekker van alle producten die ik getest heb. Sinaasappel & Kaneel is niet echt my geur combinatie.

De producten kan je bij Yves Rocher webshop of in de winkel.

Deze product heb ik gekregen van Yves Rocher

Share
Previous Post Next Post

You may also like