Follow:

Palmer`s Cocoa Butter Formula en Coconut oil Formula

 photo 2016Palmers1a_zps8ijgzeny.jpg
Er liggen thuis maar liefs drie Palmer`s producten die ik een paar dagen terug heb ontvangen. Ik testte ze voor jullie. Benieuwd wat ik ervan vind. Kijk en lees mee

 photo 2016Palmers1b_zpshttbobb8.jpg
Cocoa Butter Formula Intensive Relief Handcrème zit in een tube.

 photo 2016Palmers1bb_zpsf2vo9g5n.jpg
Wanneer je de klikbare dopje open en de tube druk knijpt, komt er een lichte crème uit waar je maar weinig van nodig hebt. De formule is parabenenvrij, fragrancevrij en zit er vitamine E in. Palmer`s belooft dat deze handcreme 24uur jou handen hydrateren. De crème is niet te dik daardoor smeert makkelijk en trekt snel in en heeft een heerlijk geurtje. Het ruikt licht naar cacaoboter. Mijn handen voelt lekker zacht aan, wel een paar uurtjes later smeer ik hem opnieuw want tja ik doe dit dat met mijn handen. Deze rijke voedende handcreme zit in een tube van 60g. Het kost €3,89 maar nu afgeprijsd €2,33. De tube is niet te klein en te groot dus handig om hem overal mee te nemen.

 photo 2016Palmers1c_zpsvguht01y.jpg
 photo 2016Palmers1cc_zpsa2niwewn.jpg
Cocoa Body Butter zit in een potje. Er lag een bescherm plastic in wanneer je de deksel opendraait en het komt er sterke lucht uit. De geur blijft lang hangen en het ruikt naar zoet gemengd met noten en naar honing. Hier moet je wel van deze geur houden. In het begin is deze geur niks voor mij maar langzamer ween ik en het wordt een subtiele geurtje hangen. De geur blijft goed licht hangen. De butter is lekker romig daardoor smeert het gemakkelijk en snel op huid genomen. Mijn huid voet lekker glad en zacht aan.

Cocoa Butter Formula butter verrijkt met vitamine E, verzacht en camoufleert vlekjes en littekens. Deze formule van deze buter hydrateert de droge tot zeer droge huid.

 photo 2016palmers1d_zpsbci1iwwf.jpg
Palmers Haarbalm Conditioner 5,19 €3,11
Conditioneer in vorm van balm, heb ik nog nooit geprobeerd. Haarolie heb ik wel gebruik. Ik benieuwd, jullie ook?

 photo 2016palmers1dd_zpsvvu4iwl8.jpg
Wanneer je de pot van haarblam conditioner opent, lag er bescherming olie op. Palmer`s haarbalm conditioner geeft je je haar glans, vertrekt, beschermt tegen beschadiging en helpt voorkomen dat het afbreekt. De haarbalm ziet er hard uit maar het is zachte balm. En wanneer je de balm uit de potje schept, smelt het gelijk. Je brengt hem op schone haar van hoofdhuid tot puntjes, niet uitspoelen. Mijn haar kam ik zonder moeite, alleen mijn haar dik aanvoelen. Ik krijg best vrij snel vette haar daarom breng ik hem maar een klein beetje en een keer per week is voor mij haar voldoende, anders krijg ik vette haar. De conditioner ruikt aangenaam en geeft mijn haar glans.

 photo 2016palmers1ddd_zpskari5k4a.jpg
Ze zijn fijne producten. Op webshop Drogistplein.nl kan je Palmer`s producten bestellen.

Welke Palmer`s producten spreekt je meeste aan?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like